Вівторок, 07.05.2024, 07:14 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 26 » Барселона набирає ходу
13:49
Барселона набирає ходу

У клапті, в пір'я, в пух і прах.

Друзі, якщо ви очікуєте звіту про матч, то його тут не буде. Бо це, звичайно, звіт і є, але не про матч. Коли великий і крутий дядько б'є маленького хлопчика, то це на зиваєтся не бій, а побиття. Так що ніякий це не матч. Це побиття в особливо жорсткій формі.

Ось що не кажіть, а й Пеллегріно, і Моуріньо стали жертвами однієї великої проблеми - ну не винні вони, що Барселона зараз найкраща в світі. Команда, якої ніколи в світі не було. Далеко не фан Барселони, але потрібно бути сліпим, щоб не бачити очевидне.

А скільки було надій в цьому матчі - нове Атлетико, Фалькао, і таке інше. Але головне не те, що Атлетико нове. Головне те, що Барселона стара. І діє старими дідівськими методами (так-так, у Барсі панує Пеповщіна) - спочатку всмятку, а потім граємо собі на втіху. Помітили, так? Барса вкрай рідко вирішує питання на останніх хвилинах - навпаки, все ясно вже з самого початку.

9 хвилин. Хаві віддає довгий пас на Вілью, Давид користується позиційними помилками оборони і розстрілює ворота з близької відстані.

15 хвилин. Мессі пробиває, воротар дивом реагує, але відбиває м'яч на свого ж Міранду. А від нього круглий і поскакав у ворота.

26 хвилин. Мессі обвів всіх і пробив у кут.

78 хвилин. Мессі пройшов всіх і пробив у кут.

90 +1 хвилина. Мессі обігрався з Вільєю і пробив між ніг воротарю.

Помітили - три м'ячі на початку, два м'ячі у кінці. А що ж було між цим, запитаєте ви. Та нічого. Точніше, все - і це все створювала Барселона. Можна, звичайно, здійснити глибокодумний аналіз тактики Атлетіко. Або, наприклад, описати простріли, що призвели до кутових. Але це просто трата часу. Безглузда й нещадна.

І це команда, в якій вилетів Іньєста! Все, досить дифірамбів - час пізніше, і, отримавши почуття естетичного задоволення від матчу, можна лягати в ліжко. І, якщо ви не возили свої матраци до Барселони, то вони повинні бути у вас цілі.


Барселона - Атлетіко 5:0
Гол: Вілья, 9, Міранда, 15, аг, Мессі, 26, 78, 90 +1

Барселона: Вальдес, Алвеш, Маскерано, Бускетс (Піке, 54), Абідаль (Максвелл, 80), Алькантара, Хаві, Сеск (Кейта, 72), Педро, Мессі, Вілья

Атлетіко: Куртуа, Переа, Міранда, Годін, Лопес, Суарес, Мендеш (Адріан, 80), Габі, Рейес (Туран, 46), Рібас, Фалькао

Попередження: Піке - Переа
Переглядів: 348 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям