П`ятниця, 29.03.2024, 01:13 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2012 » Липень » 1 » Фінал і цим усе сказано
18:33
Фінал і цим усе сказано
 Неочікували??? А сьогодні останній день ЕВРО2012... Чим і як він здивує нас??? Про останні перипетії та приготування розповім вам я головний редактор нашого Фан-клубу Маханько Ростислав. 
 Почнеться все з святкової церемонії закриття головної події 2012 року. Ви пам'ятаєте як відкривалося ЕВРО 2012 у Варшаві 12-хвилинним виступом волонтерів та зірок, це була неймовірна постановка італійців яка вразила нас своєю яскравістю. Але ми кидаємо виклик і таж сама компанія створила церемонію закриття в якій візьмуть участь близько 800 волонтерів почнеться все о 21:30 за київським часом. Чекаємо... 
 
Але хочу ще сказати, що наш Фан-клуб дуже радий за головного героя цієї вистави Міку Пилипчука, який має виконати роль - Славка. З цим хлопчиною точніше з його мамою - Катериною Пилипчик я познайомився завдяки акції - Сіпроводжуй футболістів на ЕВРО2012 від МакДоналдс. Ця сім'я з Києва й вона дуже весела та приємна. І ось Катерина Пилипчук трішки-трішки відкрила завісу й написала, що репетиції тривають по 5 - 6 годин, це мене дуже порадувало, тепер я точно знаю, що Україна багато готується до європейського свята, щоб довести, що ми достойні пошани. Але більше розповідати про подію Катерина не захотіла. Побачимо самі та ще раз вітаємо найщасливішого хлопця в світі - Міку Пилипчука, який виводить футболістів, грає в футбол, не пропускає жодного матчу й став зіркою нашої держави!!!
фото Getty Images
 А зараз про сам матч. Хряк Фунтик напрогнозував перемогу Італії, але як буде не знаю. Іспанці грають без номінального нападника, але чи плюс це чи мінус подивимось о 21:45??? Дуже дивують блискавичною грою й італійці які одоліли німців та поставили на коліна фанів Бундестім. Також це протистояння двух неймовірних воротарів, капітанів сучасності Буфона та Касільяса, які можуть врятувати та вдало налаштувати свою команду. Тож матч обіцяє бути цікавим хоча в фіналах збірні діють дуже обережно не поспішаючи атакувати, так було в грі Іспанії та Португалії, але мені було цікаво спостерігати за цією боротьбою. Сьогодняшній матч можна охарактеризувати битвою титанів тобто гравців найвищого рівня, звичайно іспанські футболісти частіше підіймали трофеї над головою, але італійці не піддаються цьому ствердженню і сьогодні будуть намагатися втримати тікі-таку у виконанні піренейців. 
 Також согодні одного з футболістів на поле буде виводити переможниця акції Супроводжуй футболістів на ЕВРО2012 від МакДоналдс - Женя Данилюк. Щиро вітаємо її із здійсненням мрії!!!
 Сьогодні, Олімпійський, 21:30, 70 тисяч на трибунах, тисячі у фан зонах та мільйони за екранами як і я. Чекаємо, насолоджуємось останнім днем ЕВРО 2012 та робимо свої прогнози!!! 
З вами був я Маханько Ростислав та останній день ЕВРО
Переглядів: 621 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям