Субота, 20.04.2024, 12:25 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Серпень » 26 » 3 наших клуби б Лізі Європи
17:02
3 наших клуби б Лізі Європи
Перемоги «Ворскли», «Динамо» і «Металіста» дозволили цим командам пробитися в груповий етап Ліги Європи УЄФА.

Ліга Європи УЄФА. Раунд плей-офф. Матчі
«Динамо» Бухарест, Румунія - «Ворскла» - 2:3
Перший матч - 1:2
Голи: торж, 45, Цукудян, 90 - Янузі, 37, Баранник, 73, 78.
Склад «Ворскли»: Долганський, Матвєєв, Даллку, Краснопьоров, Безус (Оберемко, 46), Маркоскі, Кривошеєнко, Янузі (Баранник, 65), Селін, Чеснаков, Ребенок (Громов, 82).

Полтавська команда не лише зберегла мінімальну домашню перевагу, але закріпила її гостьовим виграшем, тим самим поліпшивши клубний і національний рейтинг і вперше в історії клубу вийшовши в груповий етап одного з єврокубків. «Ворскла» відбила стартовий натиск румунів, вирівняла гру і після одного з розіграшів штрафних відкрила рахунок. Євген Селін заробив і подав цей «стандарт», Володимир Чеснаков виграв боротьбу у штрафному так, що Ахмеду Янузі залишалося влучити у ворота з 4-х метрів. На останній хвилині тайму вже порушення правил полтавчан коштувало їм гола після прямого удару з 30-ти метрів Габріела торж. У другому таймі спрацювало тренерське чуття Миколи Павлова. Молодий Олег Баранник вийшов на заміну і двічі відзначився: головою після навісу від Арменд Даллку і використовував індивідуальний прохід. Все, що вдалося «Динамо», - це скоротити рахунок до мінімуму - 2:3.

«Динамо» - «Літекс» Ловеч, Болгарія - 1:0
Перший матч - 2:1
Гол: Мілевський, 74.
Вилучений Жос, 77 («Літекс»).
Склад «Динамо»: Шовковський, Данило Сілва, Хачеріді, Юссуф (Попов, 53), Бетао, Вукоєвич, Єременко, Алієв (Гармаш, 75), Ярмоленко (Аруна, 79), Мілевський, ідей.

Матч для «Динамо» склався набагато складніше, ніж можна було очікувати. Початок і кінець першого тайму на авансцені свою майстерність демонстрував Олександр Шовковський, а двічі його підстраховував каркас воріт. Загальна перевага була все ж у господарів, проте реальний гольовий момент мав лише Артем Мілевський, але ударом зльоту не зумів пробити голкіпера болгар. У другому таймі кияни збільшили швидкості і кількості ударів. Такий підхід дав якість після кутового поданого Олександром Алієвим. Свій гол все ж забив Мілевський, вигравши повітряну дуель у захисника «Літекса». Відразу гості залишилися в меншості, і «Динамо» довело справу до другої мінімальної перемоги.

«Дніпро» - «Фулхем» Лондон, Англія - ​​1:0
Перший матч - 0:3
Гол: Шахов, 23.
Склад «Дніпра»: Лаштувка, Інкум, В. Мандзюк, Чеберячко (Ротань, 57), Денисов (Стрініч, 57), Боатенг, С. Кравченко, Джуліано (Антонов, 72), Шахов, Коноплянка, Калинич.

У домашньому матчі «Дніпро» показав, що його заздалегідь не можна було списувати з рахунків. Перед своєю публікою дніпропетровці мали не менш привабливо, ніж «Фулхем» у першому поєдинку. Досить швидко Євген Шахов після подачі кутового Сергієм Кравченко замкнув дальню штангу - 1:0. І надалі саме господарі диктували умови поєдинку і неодноразово могли забивати ще. Зі штрафних ворота англійців «обстрілювали» Кравченко та Євген Коноплянка. Джуліано замість того, щоб вивести Ніколу Калинич один на один, пробив у ноги єдиного захисника. Ще кілька разів Калинич пробивав головою повз ворота. Хоча далі в турнірі пробився «Фулхем», звітний матч залишив приємні спогади від гри команди Хуанде Рамоса.

«Сошо» Франція - «Металіст» - 0:4
Перший матч - 0:0
Голи: Хосе Соса, 6; Крістальдо, 10, 40; Тайсон, 51.
Вилучений Ногейра, 80 («Сошо»).
Склад "Металіста": Горяїнов, Вільягра, Папа Гуйє, Торсіглері, Пшеничних, Едмар, Торрес, Хосе Соса (Валяєв, 65), Хав'єр, Фініньо (Тайсон, 46), Крістальдо (Девіч, 73).

Досить вивчивши французів будинку, у повторному поєдинку «Металіст» нічого не чекав і за перші 10 хвилин майже вирішив долю двоматчевого протистояння. Спочатку Хосе Соса завоював м'яч поблизу чужого штрафного і чарівно з лівої ноги пробив, незважаючи на відстань в 23 метри. Незабаром Крістіан Вільягра своїм навісом поставив у незручне становище центрального захисника «Сошо», і відскоком відразу скористався Джонатан Крістальдо, забивши з блізеого відстані. Ще легше цього ж аргентинцеві вдалося оформити гольовий «дубль»: він просто закотив м'яч у порожні ворота після бездоганних проходу і пасу Хав'єра. На початку другої половини зустрічі порадував найвимогливіших любителів футболу Тайсон. З'явившись після перерви на поле, бразилець зі свіжими силами здійснив рейд від своєї штрафної до чужої і змусив «Сошо» капітулювати в четвертий раз. Надалі «Металіст» не дозволив господарям навіть гол престижу. До того ж останні хвилини команда Мирона Маркевича догравала в чисельній більшості.

«Карпати» - ПАОК Греція - 1:1
Перший матч - 0:2
Голи: Лукас, 45 (з пенальті) - Балафас, 55.
Вилучений Федецький, 69 («Карпати»).
Склад «Карпат»: Богатінов, Федецький, Гомез, Балажіц, Ощипко, Ткачук, Голодюк (К. Кравченко, 34), Худоб'як, Крістобаль (Пачеко, 74), Лукас, Батіста (Кополовець, 67).

Єдиним українським клубом, який не зумів здолати свого суперника в цей день, стали «Карпати». Львів'янам стояла непроста місія - відіграти 2 м'ячі, які були в пасиві після візиту до Греції. Завдання-мінімум на перший тайм господарі виконали за декілька миттєвостей до перерви. Батіста заробив пенальті, а Лукас реалізував 11-метровий удар. Розвинути розпочате «Карпати» не зуміли, дозволивши ПАОК досить швидко зрівняти рахунок у матчі. Після подачі зі штрафного автором результативного удару став Сотіріос Балафас. Тепер господарям потрібно було забивати ще тричі, але шанси на це були зведені до абсолютного мінімуму після другої жовтої картки Артема Федецького. У меншості «Карпати» втримали домашню нічию і попрощалися в цьому сезоні з єврокубками.
Переглядів: 413 | Додав: Ростислав | Теги: Ліга Європи Кваліфікація Плей-офф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям