Четвер, 28.03.2024, 20:40 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Серпень » 30 » Барселона з Вільяреалом - 0 проблем для господарів
16:34
Барселона з Вільяреалом - 0 проблем для господарів

З першого ж туру Реал і Барса окупували верхівку таблиці Прімери.
Центральним матчем туру спочатку вважався поєдинок на Камп Ноу, куди в гості до місцевої Барселоні мав приїхати Вільярреал.

Хосеп Гвардіола, чия команда ще в п'ятницю вигравала Суперкубок, вирішив застосувати ротацію, кілька разрадів звичну нам основу. Варто зазначити, що каталонці в цей раз вийшли з трьома центральними захисниками, чиї ролі виконували Маскерано, Бускетс і Абідаль. З усіх трьох вищеназваних персонажів лише останній є номінальним беком, та й то лівим. У спорожнілий центр поля були відряджені Кейта, Фабрегас і Тьяго Алькантара, чиї успіхи на молодіжному чемпіонаті Європи ще свіжі в пам'яті.

Вільярреал ж вийшов у звичній схемі. Хуан Карлос Гаррідо не став змінювати гру своєї команди, навіть не дивлячись на силу суперника. Можливо, наставник підводників вчинив і неправильно, проте сама принциповість Гаррідо гідна поваги. Він не став заряджати підопічних на грубу гру, віддавши перевагу грати конструктивну гру. Але при цьому, в основі команди вийшло два опорних півзахисника з яскраво вираженими руйнівними нахилами - Бруно Соріано і Марчена. А атакуючі дії були віддані на відкуп Кані, Борха Валеро, Россі і Нілмар.

Відверто кажучи, до перерви Вільярреал виглядав цілком непогано. У гостей було кілька непоганих моментів відзначитися, однак реалізувати свої можливість підопічні Гаррідо не зуміли. Інша справа, що і суддя разок дуже строго обійшовся з підводниками. Мова, природно, йде про епізод, коли Россі майже забив. А може і забив, чітко відстежити падіння м'яча від поперечини не так вже й просто. Однак, тим не менше, суддя свиснув неіснуючий офсайд, через що всі подальші дії були анульовані. Ще один цікавий епізод трапився, коли арбітр чомусь зупинив гру, призначивши штрафний на користь Вільярреала, в той час як підводники вже майже вискочили один на один.

Але в той же час Барселона займалася звичним собі справою. А саме - тотальним контролем м'яча і регулярними загостреннями біля воріт суперника. Поступово подібні дії господарів матеріалізуватися у голи. Рахунок відкрити вдалося Тьяго, який на дриблінгу підійшов до воріт і з середньої дистанції відправив м'яч чітко в кут.

Правда, після забитого гола Вільярреал зумів кілька активізуватися і трохи відсунути гру від своїх воріт. Тоді ж і трапилися всі вищеописані епізоди з суддівськими дивацтвами. Однак напередодні перерви всі зусилля гостей були поховані. Спочатку Фабрегас забив гол в роздягальню, а майже відразу після перерви Алексіс Санчес і Мессі зробили гол з роздягальні.

Рахунок трансформувався в розгромний, і матч став остаточно нудним. Особливо прикро це було спостерігати, враховуючи, що Вільярреал до перерви демонстрував цілком симпатичну гру, він просто не зумів реалізувати свої моменти. А тут такий розгром. Трохи пізніше Мессі ще й дубль оформив. А Алькантара видав парочку результативних передач. І як його після подібного не ставити в основу? Але ж нічого не поробиш, Хаві-то піди зруш зі стартового складу.

За даним матчу Барса перемогла 5:0, лише трохи не діставши до результату мадридського Реала. Що ж, такі реалії іспанського чемпіонату. Ну а якщо це комусь не цікаво, що ж від втрати вашої шалено цінного зацікавленості Ла Ліга не збідніє.

Барселона - Вільярреал 5:00
Голи: Алькантара, 25, Фабрегас, 45, Санчес, 47, Мессі, 52, 74

Барселона: Вальдес, Бускетс, Маскерано, Абідаль, Кейта, Алькантара, Фабрегас (Дос Сантос, 69), Іньєста (Хаві, 55), Педро (Вілья, 66), Санчес, Мессі

Вільярреал: Лопес, Гонсало, Сапата, Мусаккіо, Оріоль, Марчена, Бруно, Валеро (Камуньяс, 49), Кані (вакасю, 58), Нілмар (Cенна, 55), Россі

Попередження: Маскерано, Фабрегас, Санчес - Марчена, Сапата, Вакасо
Переглядів: 389 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям