Четвер, 18.04.2024, 06:40 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Липень » 26 » Динамо - Рубін. Напередодні
15:01
Динамо - Рубін. Напередодні
Вівторок, Київ, стадіон Динамо ім. Лобановського, 21:00, арбітр Фернандес Борбалан (Іспанія).
Пряма трасляції на 2 +2.
 
Ще два тижні тому у Юрія Сьоміна напевно не було сумнівів щодо складу своєї команди на перший матч Ліги чемпіонів. Якби не сталося ніяких несподіванок, повинен був вийти той варіант, що грав в першому турі з Металістом, той, що ще навесні (без Діакате, звичайно) вважався найкращим.
 
Однак зараз у наставника киян з'явилися приємні проблеми з визначенням складу. Здорово дебютували за Динамо Аруна Лукман і Браун ідей, в останніх двох матчах непогано Євген Хачеріді підміняв в основі Айїли Юссуфа. Загалом, цікавих моментів вистачає. Не варто дивуватися, якщо сьогодні з перших хвилин не просто не вийде хтось із постійної пари останніх сезонів Шевченко - Мілевський, а обидва вони опиняться на лаві запасних! Принаймні, Аруна з Брауном вже ніяк не гірше себе проявили в перших іграх сезону. Але тут рішення за Сьоміним, він не з тих, хто ризикує завжди і може довіритися перевіреним роками бійцям. До речі, у захисті не слід виключати повернення Юссуфа в старт, адже в Лізі чемпіонів ліміт на легіонерів не діє.
 
Інші позиції у складі давно відомі. Не зіграє через дискваліфікацію Горан Попов, віддалений в матчі проти Браги, тому з Оболонню і награвався Бадр Ель Каддурі. Природно, з перших хвилин вийде і Олег Гусєв, який в останньому матчі чемпіонату починав на лавці запасних.
 
У Рубіна у зв'язку з кадровими проблемами вибір складу не надто великий. Цілком ймовірно, проти Динамо вийде той же набір гравців, що починав з перших хвилин зустріч з Тереком в чемпіонаті. Єдиним винятком може бути повернення в лад італійця Сальваторе Боккетті. Він повинен замінити 19-річного Соломона Кверквелію. Також на правому фланзі оборони очікується Сергій Кисляк.
 
Інша ймовірна рокіровка пов'язана з лінією атаки, Володимира Дядюн може замінити мноопитний Олексій Медведєв. Хоча Рубін напевно зробить ставку на контратаки, а Дядюн більш мобільним здається і пристосованим до швидкого переходу від оборони до атаки.
 
Динамо (орієнтовний склад): Шовковський - Данило Сілва, Діакате, Юссуф, Ель Каддурі - Гусєв, Вукоєвич, Єременко, Ярмоленко - Шевченко, ідей
 
Рубін (орієнтовний склад): Рижиков - Кисляк, Боккетті, Шаронов, Ансалді - Нобоа, Немов, Натхо - Караденіз, Касаєв - Дядюн
 
Травмовані: Алмейда, Михалик, Бертольо - Сесар Навас, Кузьмін, Рязанцев, Калешин, Бистров, Карлос Едуардо, Мартінс, Арлаускіс
 
Дискваліфіковані: Попов (Динамо)
 
Слова
 
Юрій Сьомін, наставник Динамо:
 
"Зміни відтоді пройшли великі. Рубін став більше грати в пас, контролювати м'яч, але ставка як і раніше на гру в обороні".
 
Курбан Бердиєв, наставник Рубіна:
 
"Нинішнє Динамо сильніше. З'явилися нові, хороші гравці".
 
Андрій Шевченко, нападник Динамо:
 
"Нас влаштує той результат, який дозволить пройти в наступний етап. Це наша першочергова задача".
 
Горан Попов, захисник Динамо:
 
"Рубін потрібно проходити! Потім адже належить ще один раунд, де нам може дістатися ще більш сильний опонент - Баварія, Арсенал або Вільярреал".
 
Матчі між собою
 
Всього зіграно 2 матчі: +1 = 1-0 3:1
 
Останній матч на полі Динамо (16.09.2009) 3:1 (Юссуф, 71, Маграо, 80, Гусєв, 85 - Домінгес, 25)
 
Цікаві факти
 
- Динамо виграло всі чотири матчі у російських клубів на своєму полі в рамках єврокубків із загальним рахунком 12:4;
 
- Двічі на цих зустрічах (проти Спартака і того ж Рубіна) кияни виривали перемогу, поступаючись по ходу поєдинку в рахунку;
 
- В рамках єврокубків Динамо не програє на своєму полі протягом восьми матчів з грудня 2009 року;
 
- В 2011 році взагалі лише дві команди виїжджали з Києва без поразок (Металіст двічі і Брага);
 
- У минулому сезоні в шести матчах Ліги чемпіонів Рубін забив тільки два м'ячі і обидва з пенальті;
 
- Останній раз не з пенальті Рубін забивав у Лізі чемпіонів на Камп Ноу, коли переміг Барселону 2:1. То був також останній гол Рубіна в гостьових матчах.

Наш прогноз Динамо 2 - 1 Рубін
 
Переглядів: 357 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям