Субота, 20.04.2024, 01:38 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Липень » 27 » Динамо ускладнює завдання
15:05
Динамо ускладнює завдання
Тепер у Казані Динамо доведеться ой як несолодко. Адже все могло бути набагато краще ...
Напевно чимало знайдеться тих, хто буде каже, мовляв, Рубін п'ять разів перейшов на половину поля Динамо, атакував втрьох і завдав півтора удару по воротах. Але ці слова абсолютно нічого не означають. На відміну від рахунку на табло.
 
Всі чудово знали, що таке Рубін, в який футбол він грає. Гіршого початку домашнього матчу з командою Курбана Бердиєва, ніж швидкий пропущений м'яч просто неможливо придумати. Кияни собі таку розкіш дозволили. Діакате невдало зайняв позицію, потім ще додатково до тактичної помилку допустив технічну, що дозволило Нобоа отримати пару метрів простору і виконати передачу прямо на ногу набігли Касаєва. Кошмарний сон став дійсністю.
 
Гол додав азарту в дії гостей. Поки динамівці перебували в стані легкого шоку суперник спробував завершити розпочате. Гравці Рубіна активно пресингували суперника на його половині поля, не давали спокійно віддавати передачі вперед навіть центральним захисникам. Тому починали атаки господарі поля за рахунок довгих, діагональних або довгих діагональних передач на флангових хавбеків або єдиного форварда Брауна Ідей. До слова, про склад Динамо не можна не згадати. Паре Мілевський - Шевченко Юрій Сьомін віддав перевагу двох нігерійських новачків. Можна сказати, помилився. Однак далеко не тільки вони винні в невдачах команди в поєдинку.
 
Швидкий гол нагадав скоріше не гру дворічної давнини проти того ж Рубіна, а недавній поєдинок у чемпіонаті України проти Металіста, коли така ж безглузда помилка в обороні привела до швидкого голу у ворота Динамо. Сценарій початку зустрічі був один в один, ось тільки тоді стартовий відрізок завершився голом киян у відповідь.
 
В принципі, динамівці могли розраховувати на гол у відповідь до перерви. Сил на активний командний пресинг Рубіну вистачило десь на половину зустрічі, рівно в цей час Динамо завдало першого удару по воротах, розкривши перший ешелон оборони. Ярмоленко розвернувся в 25-ти метрах від воріт і пробив у нижній кут - Рижиков перевів м'яч на кутовий. Ще більш вражаючий сейв здійснив голкіпер казанців хвилину, коли після невдалого удару Вукоєвича і рикошету з двох метрів пробивав Діакате, але Рижиков ціною пошкодження відбив удар.
 
З цих самих пір Рубін остаточно і безповоротно кинув затію пресингувати, всім складом команда Бердиєва відійшла на свою половину поля, зустрічаючи Динамо вже за центральним колом. Така зміна тактики була набагато менш кращим варіантом для киян, пробити насичену оборону казанців навіть самим технічним і швидким командам світу не завжди вдається. Динамо ж явно до таких не має відношення.
 
Втім, і в такій грі Динамо вдалося створити по-справжньому гострий момент. Повторна подача у штрафний після стандарту виявилася видобутком Діакате, а після його знижки Вукоєвич вистрілив у поперечину. Комусь навіть здалося, що це тиск і оборона Рубіна тріщить по швах. Не знали вони, що це останній гольовий шанс Динамо в матчі. На 32-й хвилині.
 
Гравці Рубіна не соромилися вибивати м'яч куди подалі, фолити далеко від воріт і спокійно дозволяли суперникові катати м'яч у середині поля. З тріо головних надій команди в атаці більш-менш пристойну гру показав тільки Ярмоленко, йому вдавалося загострювати гру за рахунок індивідуальних дій. Проблема в тому, що казанці грали в три центральні захисники, тому в разі обігравання опонента на фланзі йому завжди була підстраховка. Слабо зіграв Олег Гусєв, виявилося, що Ансалді не поступається йому у швидкості, а з такими у вінгера киян завжди проблеми. Браун ідей і зовсім міг відчути себе ВІПома, враховуючи кількість охоронців навколо себе. Нерідко він опинявся на самоті проти п'яти-шести гравців Рубіна в радіусі, де не було ні одного партнера.
 
Перший тайм у виконанні Динамо можна називати невдалим, якщо тільки не бачити другого. Практично відразу Сьомін замінив Вукоєвича на Мілевського, який, як виявилося, провалив гру.
 
Тенденції ігри першого тайму залишилися і після перерви. Рубіна самовіддано і головне дуже грамотно грав в обороні. Динамівці намагалися без командної швидкості і хитрості подолати цю кам'яну стіну. Тільки тепер у перших виходило краще. У киян дві з трьох передач вперед були неточними.
 
Другий ключовий момент матчу стався на 67-й хвилині. Знову-таки гравці зобов'язані були знати про вміння Рубіна проводити швидкі атаки, а не розгортатися спиною до м'яча під час розіграшу штрафного на своїй половині поля. Але і атака казанців вийшла просто філігранної по виконанню і передача Ансалді, і забігання з подальшим прострілом Караденіза і ривок на вільний простір Медведєва. Хачеріді допустив свою звичну помилку, намагаючись провал у позиції компенсувати за допомогою рук - пенальті.
 
Другий м'яч повністю звалив стояло на колінах Динамо. Занервували найбільш гострі гравці команди Аруна і Ярмоленко. Ближче до кінця тільки вдалося провести дві цікаві атаки, які завершували ідей і Нінкович, але м'яч йшов повз ворота. На відміну від суперника свої полушанси Динамо не зуміло реалізувати.
 
Тепер команді Сьоміна доведеться просто неймовірна завдання - відіграти цю фору. Можливо? Ой, відповідь уболівальникам Динамо не сподобається ...
 
Ігор Бойко, Football.ua
 
Динамо - Рубін 0:2
Голи: Касаєв, 6, Натхо, 68 (з пен.)

Динамо: Шовковський, Данило, Діакате, Хачеріді, Ель-Каддурі, Гусєв (Нінкович, 78), Вукоєвіч (Мілевський, 55), Єременко (Алієв, 86), Браун, Лукман, Ярмоленко

Рубін: Рижиков, Ансальді, Шаронов, Боккетті, Квірквелія, Касаєв (Немов, 69), Кисляк, Нобоа, Караденіз, Натхо (Джалілов, 90 +2), Дядюн (Медведєв, 60)

Попередження: Хачеріді - Медведєв, Караденіз
і чемпіонаті України.
Переглядів: 364 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям