П`ятниця, 29.03.2024, 15:30 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Серпень » 19 » Фіаско дніпра в Лондоні
17:03
Фіаско дніпра в Лондоні
На Крейвен Коттедж команда Хуанде Рамоса пропустила три м'ячі.
Зустріч двох екс-тренерів Тоттенхема - творця і руйнівника перспективної команди - ще до старту мала при собі кілька поправок щодо рівноправності суперників, що зустрічалися на стадіоні Крейвен Коттедж. В разі чого, Фулхем з прохолодою поставився до єврокубків, а Дніпро ... З приводу Дніпра останнім часом сказано чимало і, здається, сьогоднішня гра лише продовжить малоприємні для вболівальників команди розмови.

Можна подумати, що Мартін Йол і справді з прохолодою ставиться до цього турніру, враховуючи появу у старті резервного лівого бека Меттью Бріггза і поки що нового для команди хавбека Пайтіма Касамі. І якщо зі складом Фулхема вийшла невелика несподіванка, то Дніпро пустив у бій всіх тих, про кого говорилося з ранку, - злегка здивувало хіба що відсутність у старті Самуеля Інкума, якого ще недавно чутки пов'язували саме з командою Мартіна Йола. Здібності ганця сумнівів не викликають - і в матчі європейського турніру він би міг докласти до цих здібностям ще й бажання.

Цікаво, що незважаючи на підсумковий результат, дніпропетровська команда не виглядала приреченою десь до другого пропущеного м'яча. До певний пори здавалося, що команді Рамоса вдається грамотно грати в обороні - подачі Даффа йшли на голову Денисову, юний Касамі потрапляв під опіку суперників у штрафному Дніпра і губився в домислах про можливість продовження атаки, а єдиний форвард Дачників Боббі Замора прогулювався по полю без діла . Втім, це не відміняє і загального перевага англійців, до певної хвилини зводився до нескінченних подач в штрафну Лаштувки.

Але якби Дніпро відповідав! Підопічні Рамоса грали з м'ячем - суперник начебто і дозволяв, але в той же час потуги гостей провести атаку закінчувалися тим же, чим і починалися - перехопленням, та тільки з іншого боку. Більш-менш цікаво виглядав Калинич: грав за Блекберн форвард перебував у своїй тарілці, шукав можливості запропонувати себе і бігав від бровки до Брока, отримуючи в кращому випадку тривіальні закидання на голову - при тому, що у верховій боротьбі він не міг позмагатися з хлопцями на зразок Хангеланда і Хьюза.

Зрештою, звалилася і оборона Дніпра. Бріггз отримав необхідний простір на лівому фланзі, проскочив завалився на газон Жуліано і виконав простріл вздовж воріт, де м'яч замкнув підключився до атаки Аарон Хьюз. І якщо цей гол ще не виставляв напоказ всі принади дніпропетровської оборони, то взяття воріт Клінтом Демпсі через п'ять хвилин після влаштовувало повноцінний показ. Денисов відчайдушно боровся з Келлі на фланзі, програв простір і лише спостерігав за тим, як правий бек Фулхема віддає пас Сідвелл, а той надсилає до самих воріт на Демпсі - ні піклування, ні штучного положення поза грою, ні-чо-го. Крім американця, холоднокровно переграє Яна Лаштувку.

Третій м'яч майже в точності повторював історію. Є деякі поправки, але вони незначні на тлі загальної картини: здорово відіграв Касамі користується можливістю подати з правого флангу, а Демпсі не втрачає своєї можливості - пробити в упор головою, змусивши кіпера Дніпра втретє дістати м'яч із сітки. Фулхем викладає ще один простий урок, але інтуїція лякає голосом підказує, що він буде не останнім.

Нехай вона і обдурила, але події, що послідували за останнім голом матчу, навряд чи хоч скільки-небудь скрасили враження від побаченого. Самотні спроби щось показати Коноплянкою - Євгене, на відміну від партнерів, шукав позиції для ударів, але чи то вибирав не найкращі, то чи не набудував приціл - все вищі, все мимо. Не стояв на місці Калинич, проте, не має поки взаєморозуміння з партнерами - тому і запам'ятався хорват в першу чергу невдалою спробою організувати сольний прохід по штрафному лондонців. Крім інших, можна відзначити Віталія Денисова - але не через якісної гри в обороні, а лише з тієї причини, що саме йому довелося нанести перший удар в площину воріт суперника. На 80-й хвилині.

Зупинятися на конкретних іменах немає сенсу - погано зіграла вся команда, якій протистояв далеко не найсильніший, але зате дуже зіграний суперник. Шанси Дніпра пройти далі, вже будемо відверті, мінімальні, зате ще один можливий виліт у Дніпропетровську буде сприйматися не з такою гіркотою - ім'я суперника звучить солідно. Правда, і від команди колишнього тренера Тоттенхема і Реала, що витратила цього року грошей куди більше Фулхема, в Лондоні чекали солідності і десь навіть побоювалися. На справі не було навіть легкого переляку - було просто легко.

Іван Громико, Football.ua

Фулхем - Дніпро 3:0
Голи: Хьюз, 38, Демпсі, 43, 49

Фулхем: Шварцер, Келлі, Хангеланд, Хьюз, Бріггз, Дафф (Дембеле, 67), Мерфі (Етуху, 67), Сідвелл, Касамі (Джонсон, 87), Демпсі, Замора

Дніпро: Лаштувка, Кравченко, Мандзюк, Кулаков, Жуліано (Олійник, 70), Коноплянка, Чеберячко, Денисов, Боатенг (Зозуля, 56), Ротань, Калинич

Попередження: Дафф, Замора - Олійник
Переглядів: 369 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям