Четвер, 28.03.2024, 16:59 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Липень » 14 » Гленторан - Ворскла. Напередодні.
21:27
Гленторан - Ворскла. Напередодні.
Четвер, Белфаст, стадіон Овал, 21:45, арбітр Мейр Леві (Ізраїль).
 
Пряма трансляція не запланована.
 
Як звичайний напівпрофесійний клуб, Гленторан традиційно перед будь-яким матчем має серйозні кадрові втрати. Незважаючи на те, що це матч єврокубків, гравці часом вибирають більш мирські речі. Наприклад, Метті Барроуз в матчі проти Ворскли прощається з уболівальниками, оскільки переїжджає на постійне місце проживання в Іспанію (ні, не грати у футбол). Річард Кларк на вихідних одружився, після чого відправився в медовий місяць, але ж він був одним з кращих в матчах проти Ренови. Триває відпустку у віце-капітана команди Шона Уорда.
 
Крім усього іншого, у команди є кадрові проблеми, викликані більш звичними речами. Дискваліфіковані основний голкіпер Елліотт Морріс, багаторічний капітан команди Колін Ніксон і ще один захисник Джоні Тейлор. Продовжують відновлюватися після травм хавбеки Джиммі Галлахер і Кіран Мартін. Який сьогодні склад вибере наставник команди Скотт Янг в матчі проти Ворскли, навіть в самому Глентораном представляють з працею ...
 
Нас же більше цікавить склад і стан полтавчан. В останньому матчі проти Олександрії Ворскла виступила не дуже добре, багато хто подумав, що в команді думали про майбутній поєдинок в єврокубках і не змогли з потрібним настроєм підійти до гри з новачком прем'єр-ліги. От і побачимо, наскільки це правда.
 
У кінцівці минулого сезону основний склад, яким користувався Павлов не давав збоїв, однак проти Олександрії були проблеми. Напевно він сьогодні зазнає змін, та й зараз Ворскла входить у щільний графік боїв, тому без ротації не обійтися.
 
У воротах очікується поява команди Сергія Долганського, в центрі оборони Євген Пекс замінить Олексія Курилова та зіграє в парі з Володимиром Чеснаковим, а на лівому фланзі півзахисту новачок команди Павло Ребенок вийде замість Дмитра Осипенко. Можливі й інші зміни, адже відновлення гравця після матчів різне буває, може хтось і не встиг цього зробити і його поберегут на Оболонь.
 
Гленторан (орієнтовний склад): Хогг - Макговерн, Хауланд, Бірн, О'Кейн - Хілл, Черрі, Карсон - Уотерворт, Бойс, Гібсон
 
Ворскла (орієнтовний склад): Долганський - Даллку, Чеснаков, Пєсков, Селін - Краснопьоров, Маркоскі - Кривошеєнко, Безус, Дитина - Янузі
 
Травмовані: Галлахер, Мартін (обидва - Гленторан)
 
Дискваліфіковані: Ніксон, Тейлор, Морріс (всі - Гленторан)
 
Інші причини: Уайт, Кларк (обидва - Гленторан)
 
Слова
 
Микола Павлов, наставник Ворскли:
 
"Гленторан - це дуже сильна команда. Нам вона дуже сподобалася. Ми її поважаємо, але не боїмося. Слабких місць не побачив. Відзначив тільки сильні - воля до перемоги, характер, витривалість, гравці б'ються до останнього. Команда дуже раділа, що пройшла в наступний етап ".
 
Арменд Даллку, захисник Ворскли:
 
"Зараз налаштовуємося максимально серйозно на гру в Північній Ірландії, де вже доведеться захищати честь не тільки клубу, Полтави, а й Україну. Добре відчуваємо себе фізично. З одноклубниками і тренером вже обговорили всі помилки, допущені в грі з Олександрією. Для нас все очевидно ".
 
Скотт Янг, наставник Гленторана:
 
"У порівнянні з Реновой Ворскла - на голову вище за класом. У суперника багато гравців різних збірних, для нас це буде серйозне випробування і цікава перевірка. Ми не маємо жодних ілюзій щодо цього матчу, у нас немає великої команди, але ми докладемо всі зусилля . використовуємо весь наш дух, щоб показати себе з найкращого боку ".
Переглядів: 364 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям