Середа, 17.04.2024, 00:20 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Серпень » 19 » Металіст - Сошо - нулі на табло
17:06
Металіст - Сошо - нулі на табло
Рівна гра залишає рівні шанси обом командам.
Сошо. Двояке враження від почутого. З одного боку, начебто відоме ім'я. Але чемпіонат Франції всього лише ... але ім'я щось відоме! А по суті, фаворита в цьому матчі не було. Звідки йому було взятися, якщо грали дві однаково міцні середньоєвропейські команди?

Хоча ми, звичайно, віддавали перевагу Металісту, бо наші все-таки! Маркевич розіграв елегантну шахову партію - пожертвував пішака в дебюті, захопив центр в міттеншпіле і провів серію атак в ендшпілі. Шах гросмейстер Мирон ставив неодноразово, а от мату ми так і не побачили. Ну хіба що блізсідящіе вболівальники почули - добірний такий, енергійний, коли, наприклад, Соса зарядив повз штангу ...

Але стоп, стоп! Це ми вже в другій тайм залізли. А починалося все так, немов тренер Сошо спочатку своїх хлопців тиждень не годував, а потім повісив окіст на поперечину воріт Горяїнова. Ось ті й налетіли, покружляли (як "сині чайки" (с)), а потім побачивши, що стегенця немає, відійшли трохи назад. І тут же Крістальдо пальнув метрів з 25-и, але мимо. Взагалі, аргентинець був активний майже цілу годину, а коли почав здавати, його тут же замінили на Девіча.

З моментами було не густо. Але от можна згадати, наприклад, штрафний Шав'єра, коли всі думали, що він буде навішувати, а він узяв та й закрутив під поперечину! Рішер нічого не думав, а просто впіймав цей м'яч. Ще пам'ятний удар Крістальдо в штангу, але з офсайду.

А шо Сошо? Створами "та ти шо!". Це коли гості розіграли штрафний, Карлао пяточкой віддав на Мартена, а той пробив у самий що ні на є кут воріт. Але Горяїнов не старіє, Горяїнов мудрішає - склався Олександр і витягнув в останній момент цей м'яч.

На початку другого тайму Тайсон пробив поруч зі штангою, а потім Соса не зумів закрутити м'яч у дальню дев'ятку. Вийшов Девіч. Металіст заграв активніше, але на забивати таки не забивав. Шав'єр зі штрафного пробив трохи неточно, а ось найголовніший гольовий момент настав потім. На 78-ій хвилині.

Отже, Тайсон красиво віддає прямо в центр штрафної на Девіча, Марко зрозумів, що швидко вдарити не вийде, розвернувся і віддав на Смокчу. Перед тим була порожня половина воріт. Так вона порожній і залишилася - Соса не потрапив ...

І Металіст поки в Лігу Європи не потрапив. Але попереду матч у Франції. І у харків'ян дуже непогані шанси в черговий раз потрапити в другий євротурнір. На відміну від їхніх кращих друзів з Дніпропетровська ...


Металіст - Сошо 0:0

Металіст: Горяїнов, Фініньо, Папа Гуйє, Крістальдо (Девіч, 60), Вільягра, Соса, Едмар, Шав'єр, Торсільері, Торрес (Валяєв, 76), Тайсон (Ткачов, 90 +2)

Сошо: Рішер, Корш'я, Карлао, Анен, Будебуз, Мікарі (Руді, 80), Мартен, Бютен (Прива, 83), Ногейра, Соже, Перкі
 
Попередження: Фініньо - Анен, Перкі
Переглядів: 407 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям