П`ятниця, 19.04.2024, 15:07 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2012 » Червень » 9 » Німеччина - Португалія. Прев'ю
16:04
Німеччина - Португалія. Прев'ю
Роналду против Швайнштайгера, фото rasset.ie
Субота, Львів, стадіон Арена Львів, 21:45, арбітр Стефані Ланнуа (Франція).
Пряма трансляція на ТРК Україна і ТК Футбол.
 
Напередодні безпосередньо старту турніру Йоахим Лев отримав у своє повне розпорядження всіх гравців. У тому числі це стосується і, можна сказати, ветеранів команди Мертезакера і Клозе. Перший пропустив другу частину сезону в Англії через травму, але встиг зіграти напередодні турніру, а Клозе не грав і тільки ось-ось відновився після своєї травми. Мало хто сумнівається, що ці найважливіші для команди гравці не займуть місце в стартовому складі, витіснивши звідти зірок чемпіонату Німеччини Хуммельс і Гомеса.
 
А взагалі стартовий склад німців буде нагадувати той, що був основним два роки тому на чемпіонаті світу в Південній Африці. Хоча Лев і довіряє молодим гравцям, а за останні два роки в Німеччині з'явилася ціла група талантів (Хуммельс, Гетце, Шюррле, Кроос, Ройс та інші) склад не зазнає змін. Тобто, під Клозе тріо Мюллер - Езіл - Подольскі, а в центрі півзахисту зв'язка Хедіра і Швайнштайгера.
 
Паулу Бенту напустив дим прямо на передматчевій прес-конференції, коли сказав, що не впевнений в Нані напередодні зустрічі проти Німеччини. Один з ключових гравців атаки португальців отримав невелике ушкодження кілька днів тому, і хоча тренувався напередодні разом з командою - може бути не готовий. У разі необхідності Нані можуть замінити або Куарежма, або Варела.
 
Це єдине спірне місце для наставника напередодні матчу, з іншими 11-ма гравцями він визначився. У Португалії впевнені практично у всіх позиціях за винятком того, хто зіграє опорного півзахисника Мігел Велозу або Куштодіу. Боротьбу за місце в воротах напевно виграв Руї Патрісіу, а на вістрі вийде Поштіга.
 
Німеччина (орієнтовний склад): Нойер - Боатенг, Мертезакер, Бадштубер, Лам - Хедіра, Швайнштайгер - Мюллер, Езіл, Подольські - Клозе
 
Португалія (орієнтовний склад): Руй Патрісіу - Жоау Перейра, Пепе, Бруну Алвеш, Фабіу Коентрау - Мігел Велозу, Рауль Мейрелеш, Жоау Моутіньо - Нані, Поштіга, Роналду
 
Травмовані: немає
 
Під питанням: Нані (Португалія)
 
Дискваліфіковані: немає
 
Слова
 
Йоахим Лев, наставник збірної Німеччини:
 
"Португалія може обіграти кожного. У цієї команди величезний потенціал і прекрасний підбір виконавців. Упевнений, що вони нароблять галасу на цьому турнірі. Роналду - фантастичний гравець, який самостійно може вирішити результат зустрічі. Тому нам потрібно грати з повною самовіддачею, щоб розраховувати на успіх . В іншому випадку - поразка ".
 
Паулу Бенту, наставник збірної Португалії:
 
"У грі з такою командою не буває багато моментів, але тим не менш вони завжди є, і ми повинні їх використовувати. Не можна дозволяти суперникові безперервно атакувати, оскільки це може нам дорого обійтися. Потрібно грати агресивно, боротися за м'яч і раціонально його використовувати" .
 
Кріштіану Роналду, нападник збірної Португалії:
 
"Ми знаємо, що потрапили в саму складну групу на ЄВРО-2012, але ні про що не шкодуємо. Все одно нічого не змінити, ми вже давно до цього звикли. Тому потрібно бути готовими. Іншого варіанту немає. Треба боротися з Німеччиною, Данією і Нідерландами. Нас чекають виключно важкі поєдинки, однак, думаю, Португалія не підкачає і пройде далі ".
 
Мануель Нойер, голкіпер збірної Німеччини:
 
"Ми маємо намір перемогти, але починаємо турнірний шлях з нуля. Ми усвідомлюємо, яка важка група нам дісталася. Перемога в стартовому матчі суттєво полегшить нам життя".
 
Історія протистоянь
 
Всього зіграно 16 матчів: +8 = 5-3 24:16
 
офіційних: +3 +3-2 9:9
 
- Німеччина і Португалія грали між собою тричі у фінальних турнірах чемпіонатів Європи. В 1984-м команди в групі розійшлися миром 0:0, в 2000-м португальці в групі розгромили суперника 3:0. Останній раз команди грали чотири роки тому - перемога Німеччини в 1/4 фіналу 3:2.
 
Цікаві факти
 
- Збірна Німеччини виграла всі матчі відбіркового турніру із загальною різницею забитих м'ячів 34:7;
 
- Однак після завершення відбіркового турніру в п'яти поєдинках німці виграли тільки двічі;
 
- У трьох матчах, коли німці не могли перемогти вони пропустили 10 м'ячів у свої ворота;
 
- Німеччина ніколи не програвала в першому матчі фінального турніру (5 перемог і п'ять нічиїх);
 
- Португалія виграла тільки одного разу в шести останніх поєдинках;
 
- Половина цих зустрічей завершилася внічию 0:0.
Переглядів: 414 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям