Четвер, 18.04.2024, 11:41 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Серпень » 29 » Реал громить Сарагосу
14:43
Реал громить Сарагосу
Мадридський клуб починає чемпіонат з "тенісної" перемоги над Сарагосою.
У недільний вечір належало вступити в новий іспанський чемпіонат і мадридському Реалу. Стартували вершкові матчем в Сарагосі, де екзаменували оновлену місцеву команду.

Жозе Моуріньо не став вигадувати нічого особливого, випустивши звичайний склад. Із змін варто відзначити хіба що поява Коентрау замість Самі Хедіра. Португалець вийшов на позицію опорного півзахисника, відігравши поєдинок в центрі поля з таким акцентом на атаку. За великим рахунком, нинішня Сарагоса, яка цього літа значно ослабла, не та команда, яка змогла б дозволити проявити себе опорним півзахисникам суперника безпосередньо в оборонній діяльності. Арагонцями, не соромлячись, вийшли грати з трьома центрбека, очолював яких великодосвідчений Фернандо Мейра.

Не дивно, що мадридці з перших хвилин заволоділи перевагою, взявшись контролювати м'яч на чужій половині поля. При цьому контроль не обмежувався банальної перепасовки. Періодично завдяки проявам індивідуальної майстерності вершкові створювали цілком непогані моменти біля воріт Роберто. Ось і голи не змусили себе чекати.

І як не дивно, гостям вдалося відзначитися в ході контратаки. Приблизно в середині першого тайму Бензема відібрав м'яч у центрі поля, тут же віддав на Озіла, а Месут в свою чергу грамотно виждав паузу, після чого видав ідеальну передачу на вихід Кріштіану. Роналду залишалося лише в дотик переправити круглого у кут воріт, з чим португалець впорався без всяких проблем.

Основний доробок був закладений, і справа залишалася лише за малим. Так скажімо, примножити вже нажите. Через чотири хвилини Роберто знову довелося виймати м'яч з сітки воріт. На цей раз Рамос пройшов за своїм правому флангу, після чого виконав навіс у центр штрафної. Кріштіану планував нанести удар через себе в падінні, але, судячи з усього, вже в польоті передумав. З іншого боку, можливо, португалець побачив, що Марсело знаходиться в куди більш вигідній позиції, і залишив право удару бразильця. Як би там не було, лівий захисник Реал, прийнявши м'яч посеред чужого штрафного, легко відправив круглого у дальній кут.

На цьому гра дещо заспокоїлася, і нових забитих м'ячів довелося чекати аж до другого тайму. І прийшли вони теж парою. Спочатку Хаві Алонсо за допомогою рикошету від Фернандо Мейра довів рахунок до розгромного, а через сім хвилин дубль оформив Кріштіану Роналду, скориставшись прострілом Ді Марії з правого флангу.

Ближче до кінця зустрічі прийшла ще парочка забитих м'ячів. Для початку красивий гол вдався Кака, коли бразилець прийняв м'яч на куті штрафного майданчика, і ледве змістившись в центр, найточнішим ударом відправив м'яч у дальню дев'ятку. Ну а трохи пізніше бразилець вже віддав простріл вздовж воріт, тоді як на дальній штанзі простріл логічно завершив Кріштіану, оформивши вже хет-трик.

Там ще могли забити Пепе і Кальехон, але трохи не пощастило хлопцям. Хоча, мабуть, знущань з Сарагоси і на цьому.

Сарагоса - Реал - 0:6
Голи: Роналду, 24, 71, 87, Марсело, 29, Алонсо, 64, Кака, 82

Сарагоса: Роберто, Хуарес, Да Сілва, Мейра, Паредес, Абрахам (Пінтер, 53) Баррера, Понсіо, Сукуліні (Оріоль, 53), Лафіта, Уче

Реал: Касільяс, Рамос, Пепе, Карвальо, Марсело, Коентрау, Хабі Алонсо, Ді Марія (Кальехон, 73), Езіл (Кака, 78), Роналду, Бензема (Ігуаін, 77)

Попередження: Абрахам - Мейра
Переглядів: 420 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям