П`ятниця, 26.04.2024, 21:38 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Липень » 20 » Уругвай - перший фіналіст.
15:46
Уругвай - перший фіналіст.
Дубль Луїса Суареса вивів Уругвай у фінал Копа Америка!
Чесно кажучи, від Перу очікувалося більшого, ніж вдалося команді сьогодні показати, набагато більшого. За великим рахунком, у підопічних Серхіо Маркаряна вийшло вкрай мало, майже взагалі нічого.
 
Нехай починався матч перспективно для перуанців, і саме вони першими пробили по воротах. Лише здалеку - Муслера був на місці. Але потім команда Табареса як узяла в свої руки ініціативу, так її і не випустила до фінального свистка. Перш за все, Уругвай намагався не давати грати противнику - і в нього це вийшло чудово.
 
Перший тайм закінчився ще 0:0. Альваро Перейра після скидки головою Суареса зумів у боротьбі підставити ногу і спрямувати м'яч у ворота, але тільки в руки Фернандесу. А на 42-й хвилині вже зовсім по-іншому знижку робить Суарес (у першому випадку він відкидав головою назад, у другому - вперед), Перейра таки переправляє м'яч у сітку - от тільки офсайд був очевидним і для глядачів, і для арбітрів.
 
А після перерви Селесте швидко вирішила результат поєдинку. Після пострілу здалеку Форлана Фернандес відбиває круглого перед собою - якраз зручно для достигли Суареса, протолкнувшего м'яч у сітку. Другий м'яч влетів вже через п'ять хвилин - Альваро Перейра блискучим довгим пасом зі своєї половини поля знаходить цього ж невгамовного Суареса. Причому пасом своєчасним, завдяки чому не при справах залишилася оборона інків. Луїс легко обійшов воротаря і зробив рахунок 2:0.
 
Хвилин через десять арбітр вигнав з поля Варгаса - і гру на тому вже можна було закінчувати. Перу доклав деякі зусилля, щоб відігратися, проте їх, природно, не вистачило. В черговий раз надійно зіграв Муслера.
 
Уругвай через 11 років повертається до фіналу Копа Америка. Але чи зможе він через 16 виграти свій черговий, п'ятнадцятий за рахунком титул, який зробить його найбільш титулованою нацією Америки за досягненнями всередині континенту? Завтра, приблизно в цей же час у матчі Венесуела - Парагвай визначиться другий фіналіст.
 
Євген Блажко, Football.ua
 
Уругвай - Перу 2:0
Голи: Суарес, 53, 58
 
Уругвай: Муслера, Максі Перейра, Лугано, Коатес, Касерес, Альваро Гонсалес, Гаргано, Аревало-Ріос, Альваро Перейра, Суарес, Форлан
 
Перу: Рауль Фернандес, Кармона, Акасьєте, Альберто Родрігес, Вільчес, Адвінкула, Бальбіну, крусади, Йотуні, Варгас, Герреро
 
Попередження: Йотуні, Бальбіну - Суарес, Гаргано, Лугано
 
Вилучений Варгас, 69
Переглядів: 385 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям