П`ятниця, 29.03.2024, 02:35 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Липень » 21 » Ворскла(2) - Гленторан(0). Напередодні
15:39
Ворскла(2) - Гленторан(0). Напередодні
Четвер, Полтава, стадіон Ворскла ім. Бутовського, 20:00, арбітр Річард Труц (Словаччина).
Пряма трансляція на ТК Футбол.
 
Після виїзної перемоги 2:0 і через напружений графік матчів Микола Павлов просто зобов'язаний знову внести корективи до складу своєї команди. Вже проти Оболоні він почав ротацію і немає сумнівів, що вона продовжитися і сьогодні. Наприклад, через легені пошкодження пропустить матч Олег Краснопьоров, а Олексій Курилов перебуває під загрозою дискваліфікації, тому може опинитися на лаві запасних. Взагалі у полтавчан зараз така ситуація, що будь-який стартовий склад не може бути несподіванкою, до кінця літа награються все.
 
Природно, самі забобонні не поспішають називати Ворсклу учасником наступного раунду, але полтавчанам потрібно нижче плінтуса пащу, щоб вилетіти після сьогоднішнього матчу. Навряд чи Ворскла здатна на таке в будь-якому складі і з будь-яким настроєм. Та й для рідкісного учасника єврокубків навіть самий зайвий матч в радість буде.
 
У Гленторана традиційно набрати повноцінний склад - проблема. Відбули вже своє покарання основний голкіпер Морріс і захисник Тейлор, відновився після травми гравець передньої лінії Галлахер. Втім, це ні краплі не вирішує труднощів. Усе ще у відпустці ключові гравці команди Кларк і Уорд, а цілий ряд гравців на чолі з капітаном Коліном Ніксоном не змогли вилетіти до Полтави, оскільки не відпросилися з роботи. Гібсон, Уотерворт, Мартін і О'Кейн - всі вони грали в першому матчі.
 
Ворскла (орієнтовний склад): Долганський - Даллку, Пєсков, Чеснаков, Селін - Кривошеєнко, Оберемко, Маркоскі, Закарлюка, Осипенко - Сачко
 
Гленторан (орієнтовний склад): Морріс - Макговерн, Тейлор, О'Хенлон, Хілл - Черрі, Карсон, Хауланд - Галлахер, Бойс, Джонсон
 
Травмовані: Краснопьоров (Ворскла)
 
Дискваліфіковані: немає
 
Інші причини: Уайт, Кларк, Ніксон, Гібсон, Уотерворт, Мартін, О'Кейн (усі - Гленторан)
 
Слова
 
Микола Павлов, наставник Ворскли:
 
"Перевага навіть в два м'ячі не повинно розслабляти команду. У Белфасті на 20 хвилині першого тайму ми вже могли програвати з рахунком 2:0. Я вважаю, що в дебюті першого тайму нам пощастило. Вже потім позначився клас нашої команди, але перші 20 хвилин зустрічі ми ледве несли ноги. Гленторан - дуже сильна команда, яка добре грає на стандартах і другому поверсі. Чисто британська команда ".
 
Скотт Янг, наставник Гленторана:
 
"Для наших молодих гравців це буде величезний досвід. Краще в цей час грати із сильною українською командою, ніж звичайний товариський матч напередодні сезону. Думаю, досвід цих матчів нагоді нашій команді зі стартом нового чемпіонату".

Наш прогноз 3-1
 
Переглядів: 360 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям