Субота, 20.04.2024, 00:00 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 22
Переглядів: 339 | Додав: Ростислав | Дата: 22.10.2011 | Коментарі (0)

Переглядів: 342 | Додав: Ростислав | Дата: 22.10.2011 | Коментарі (0)


Цей тур принесе любителям іспанського футболу цілу розсип найцікавіших протистоянь, приречених на підвищену суспільну увагу.


Малага - Реал

Не будемо придумувати нічого особливого, а просто пройдемося по основним матчів відповідно часу початку матчів. Першим стоїть зустріч між Малагою і мадридським Реалом.

Вже багато говорено про амбіції Малаги, що було підкріплено керівниками у вигляді активної трансферної кампанії цього літа. Адже і команда Пеллегріні по початку сезону виглядає цілком непогано. Благо, завбачливі господарі не стали розкидатися грошима, як це, приміром, робить Манчестер Сіті, воліючи поступове зростання без радикальних стрибків, що незмінно спричиняє за собою величезні фінансові втрати. Влітку Малага набувала гравців лише на певні позиції, ведучи, як у нас люблять говорити, точкову селекцію. Результатом подібної діяльності керівників команди можна задовольнятися, заглянувши в турнірну таблицю. Малага замикає першу шестірку, цілком спокійно йдучи в групі лідерів. Так, відставання від першого рядка становить уже чотири очки, однак завдання боротися за чемпіонство перед командою і не стояло зовсім. Тому нинішні результати цілком можна охарактеризувати, як хороші.

Згідно з календарем Малага повинна була пройти випробування грандом ще в першому турі, коли команді Пеллегріні належало битися з Барселоною, однак, як ви всі прекрасно пам'ятаєте, чемпіонат Іспанії почався дещо пізніше, ніж планувалося, і Малага отримала певний час для підготовки до зустрічей з найсильнішими командами країни.

Тепер же підопічним Пеллегріні належить приймати на рідній арені мадридський Реал. Так, на початку сезону у вершкових виходило далеко не все, і дві втрати очок поспіль виглядають дещо нелогічно на тлі всіх передсезонних передбачень щодо легкості іспанського сезону для двох грандів. Однак про силу мадридців при цьому ніхто не забував. Моуріньо все так же вважається одним з найсильніших тренерів світу, а склад Реала цілком може зійти за одну з версій Дрім-Тіма світового футболу. І інших завдань, окрім як перемагати в кожному матчі перед вершковими не варто, і найближчим часом стояти не буде.

Нехай навіть грати доведеться з вельми забезпеченої командою, яка влітку зробила масу цікавих придбань, що перенесло колектив з Андалусії на дещо інший рівень. І напевно команда Пеллегріні зробить все, що в її силах, щоб гідно протистояти настільки іменитої і потужній команді, як мадридський Реал. За подібним, безумовно, буде дуже цікаво поспостерігати, що і рекомендується.

Крім того, не варто випускати з уваги той факт, що до Малаги Пеллегріні тренував саме мадридський Реал, з чим була пов'язана певна перепалка між Моуріньо і чилійським фахівцем. Португалець заявив, що він би, мовляв, ніколи б не пішов працювати в Малагу. Не його, мовляв, рівень. На що Пеллегріні цілком справедливо образився. Навряд чи той суперечка вже встигли забути головні учасники.

Субота, Малага, Розаледа, 21:00, суддя: Матеу Ласо
Орієнтовні склади:

Малага: Рубен, Хесус Гамес, Демікеліс, Матійсен, Елісео, Тулалан, апон, Хоакін, Касорла, Рондон, Ван Ністельроя

Реал: Касільяс, Арбелоа, Серхіо Рамос, Пепе, Марсело, Хедіра, Хаві Алонсо, Озіл, Кака, Кріштіану Роналду, Ігуаїн

Не зіграють: Баптишта, Кабальєро - Рікарду Карвальо, Діарра


Барселона - Севілья

Слідом за матчем між Реалом і Малагою відбудеться не менш цікаве протистояння Барселони та Севільї. Всі ми пам'ятаємо Севілью, як команду з цілями зайняти, мінімум, четверте місце в турнірній таблиці. Андалусійская команда тримається на верхах турнірній таблиці вже давно, і багато хто справедливо звикли до сильної Севільї, здатної у разі чого дати бій грандам.

Залишається сподіватися, що прийдешня гра не стане винятком. Адже те, як Барселона в напівсонному ритмі розкачує чергового суперника, ми можемо помилуватися пракетіческі в кожному турі, а ось зустрічі, коли каталонцям доводиться важко, потихеньку стають святами для всього іспанського футболу, особливо для тих, кому набридло двовладдя в Ла Лізі.

У нинішньому чемпіонаті у Барселони було не так вже й багато складних матчів. У першу чергу згадується поєдинок проти Валенсії, коли каталонці лише в другому таймі зуміли переломити невдало складається поєдинок і заробити очко. Хотілося б побачити щось подібне у виконанні і Севільї. Хочеться просто більш менш рівного футболу, коли напруга не спадає аж до самого кінця зустрічі, а не після другого голу каталонців у ворота суперників, після чого все видовище закінчується, і починаються титри.

Чи здатна нинішня Севілья на рівних протистояти Барселоні хоча б в окремо взятому матчі? Відповідь на це питання можна отримати лише після закінчення суботньої зустрічі на Камп Ноу. Але, наприклад, букмекери впевнені у зворотному.

Так, каталонці посеред тижня провели матч єврокубків, тоді як севільці відпочивали, але навряд чи зустріч з Вікторією могла серйозно вимотати "синьо-гранатових". Тому сили команд, мабуть, слід вважати рівними. Із застереженням про клас Барси, природно.

Субота, Барселона, Камп Ноу, 23:00, суддя:
Орієнтовні склади:

Барселона: Вальдес, Дані Алвеш, Маскерано, Пуйоль, Абідаль, Бускетс, Хаві, Іньєста, Педро, Мессі, Вілья

Севілья: Хаві Варас, Коке, Касерес, Ескюде, Фернандо Наварро, Медель, Троховскі, Хесус Навас, Ракітіч, ​​Ману Дель Мораль, Кануте

Не зіграють: Алексіс Санчес, Афеллай, Піке - Перотті, Негредо


Спортинг - Гранада

Таке собі дербі аутсайдерів. І якщо від Гранада ніхто нічого хорошого, за великим рахунком, і не чекав, то останнє місце Спортінга, як мінімум, викликає подив. Адже в минулому сезоні команда виглядала значно краще, і футбол у виконанні підопічних Пресіадо був цілком якісним і змістовним.

Втім, останній матч у виконанні хіхонського клубу показав, що в Астурії ще жевріє надія на збереження клубу у вищій лізі іспанського футболу. Так, Спортинг програв в Севільї, але гра команди при цьому всіляко вказала на те, що нинішнє положення зовсім не безнадійно. Пресіадо посилено працює, і ось-ось, хіхонци, нарешті, зуміють зрушити справу з мертвої точки. А цієї самої точкою є лише одне набране очко в поточному розіграші Примери. І, природно, цей показник ніяк не може радувати керівництво Астурійський команди. Саме час міняти тенденції. Благо, і суперник нині з розряду тих, кого команда Пресіадо просто зобов'язана обігравати. Кого ж іще, якщо не прямого конкурента, та на рідній арені?


Расинг - Еспаньол

Кантабрійські клуб у минулому турі не зумів скласти конкуренцію Барселоні. Втім, хто б сумнівався. Тепер же Расінг належить приймати на своєму полі іншу команду зі столиці Каталонії - Еспаньол.

І на цей раз, що не дивно, шанси сантандерцев виглядають куди вище, ніж у минулому турі проти Барси. Це й не дивно, адже Еспаньол нині не входить до числа найсильніших команд країни, тому і Расінг вправі розраховувати на перемогу в матчі проти каталонців.

Так, можливо, підбір підопічних у Почеттіно кілька трохи краще, ніж у Ектеора Купера, зате Расинг буде грати вдома, а це в Іспанії є досить значущим перевагою. ... Читати далі »
Переглядів: 322 | Додав: Ростислав | Дата: 22.10.2011 | Коментарі (0)

Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям