Субота, 20.04.2024, 01:21 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 2 » Едмар приносить Металісту перемогу
15:47
Едмар приносить Металісту перемогу

Гол Едмара (а чи був він?) Дозволив харківській команді перемогти в Маріуполі.
Після поєдинку Ліги Європи проти АЗ Мирон Маркевич вирішив не тасувати склад і в матчі з Іллічівцем випустив десять чоловік, які грали проти голландців. Тільки Торрес залишився в запасі, а замість нього на поле з перших хвилин з'явився Девіч. Опонент Маркевича Валерій Яремченко трохи здивував, поставивши в стартовий склад одразу двох нападників. Правда, тренер Іллічівця вже в першому таймі одного з них - Руслана Фоміна - з поля прибрав. Також відзначимо, що Іщенко та Ярошенко встигли відновитися до цієї зустрічі: перший почав поєдинок в основі, другий вийшов на заміну.

З перших хвилин Металіст міцно заволодів ініціативою і закрив господарів на їхній половині поля, надавши їм лише рідкісні шанси для контрвипадів. Однак втома харків'ян давала про себе знати: підопічні Маркевича часто помилялися при передачах, та й високі швидкості не включали. Перший момент біля воріт маріупольців виник на 13-й хвилині. Це Шав'єр вистрілив з-за меж штрафної, але Бажан був напоготові. Господарі відразу відповіли ударом Віценця, але менш небезпечним. Трохи пізніше сумбуром в діях маріупольської оборони міг скористатися Девіч, але два його удару в одній атаці багато клопоту суперникові не доставили.

Ближче до кінцівці тайму Металіст зменшив активність. Гості продовжували контролювати м'яч, але "мережива" навколо штрафної Іллічівця ні до чого не приводили. Згадати можна тільки момент, коли Едмар не встиг проткнути м'яч повз Бажана після передачі Девіча. Крім того, потрібно зазначити, що харків'яни не завжди встигали повертатися в оборону, але Іллічівець цим не користувався зовсім: швидку контратаку господарі організувати не могли.

Найреальніший шанс для того, щоб відкрити рахунок у матчі вже в доданий час мав Крістальдо. Джонатан сам собі організував вихід один на один, але пробив вище воріт.

Другий тайм став продовженням першого, з тією лише істотною різницею, що вже через десять хвилин Металіст зумів відзначитися. Створивши пару моментів (удари Девіча і Крістальдо), гості з третьої спроби розпечатали ворота господарів. Після подачі з кутового захисники Іллічівця упустили Едмара, Бажан помилився на виході, і бразильський українець головою послав м'яч у ворота. Савін, що знаходився на лінії воріт, здавалося, врятував команду, вибивши м'яч, але на думку суддівської бригади, "стрічку" круглий все ж перетнув - 0:1.

Відзначившись, Металіст продовжив володіти ініціативою, намагаючись розігрувати атаки до вірного. Зменшувати обороти харків'яни почали в середині тайму, але на тлі втоми Металіста Іллічівець не виглядав якимось сверхсвежім, ніби й сам у четвер грав у Лізі Європи. Крім удару Ярошенко з кута штрафного, який був небезпечним, але неточним, та невеликої пожежі у штрафному гостей на останніх секундах, біля воріт Горяїнова за весь другий тайм маріупольці нічим не відзначилися. У підсумку якось занадто спокійно Металіст довів матч до перемоги.

Іллічівець - Металіст 0:1
Гол: Едмар, 55

Іллічівець: Бажан, Бутко, Іщенко, Полянський, Савін (Шевчук, 67), Чайковський, Віценець, Федотов, Фомін (Ярошенко, 38), Кожанов, Будковський (Іванов, 60)

Металіст: Горяїнов, Вільягра, Папа Гуйє, Торсільері, Романчук, Едмар, Шав'єр, Тайсон (Бланко, 90 +1), Соса, Девіч (Валяєв, 79), Крістальдо (Торрес, 63)
       
Попередження: Фомін - Вільягра, Едмар
Переглядів: 357 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям