П`ятниця, 26.04.2024, 12:07 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Естонія - Україна. Нпередодні
22:02
Естонія - Україна. Нпередодні

Вівторок, Таллінн, стадіон А Ле Кок Арена, 20:00.
 
Пряма трансляція на Інтері.
 
У п'ятницю збірна Україна перервала серію невдач перемогою над збірною Болгарії на своєму полі. Здавалося, в Естонії можна легко продовжити серію перемог, але команда Тармо Руутлі здорово виступає в нинішньому відборі і цілком може зайняти друге місце в своїй групі. Тому матч точно не буде простим.
 
Проблем додають і кадрові втрати української команди. Залишилися в Києві Олександр Шовковський та Андрій Шевченко, раніше виїхали з розташування збірної Андрій Воронін, Марко Девіч і Ярослав Ракицький. Напевно в цьому поєдинку наставник української команди піде на деякі експерименти в складі. Наприклад, у воротах очікується Олександр Рибка, знову місце в стартовому складі можуть отримати Денис Гармаш і Євген Селін. Цілком ймовірно, чимало часу отримає Антон Шиндер, у зв'язку з проблемами в лінії атаки його вихід можливий навіть в стартовому складі. У центрі оборони напевно продовжить діяти пара Михалик - Чигринський. Хоча, як і перед матчем з Болгарією склад збірної Україні важко розраховувати.
 
Збірна Естонії напевно подумки в цей вечір буде в Любляні. Після закінчення поєдинку гравці і вболівальники поспішать до телевізорів, адже почнеться поєдинок, який обіцяє бути історичним для команди. З іншого боку грати абияк не можна, адже випадок чого матч проти України може бути останньою підготовкою до зустрічей плей-офф.
 
Естонія (орієнтовний склад): Парейко - Яагер, Рейнтам, Степанов, Клаван - Пурі, Дмитрієв, Васильєв, Круглов - Кінкі, Ахьюпера
 
Україна (оріентровочний склад): Рибка - Бутко, Михалик, Чигринський, Селін - Тимощук, Гармаш - Гусєв, Алієв, Коноплянка - Мілевський
 
Слова
 
Олег Блохін, наставник збірної України:
 
"Рахунок для мене вторинний - важливіше гра, яку показує команда. Мені цікавіше спостерігати і розуміти, наскільки хлопці виконують ті чи інші завдання, підходять вони для збірної чи ні. Але якщо ми покажемо гарну гру і доб'ємося при цьому переможного результату - це буде супер ! Дамо деяким гравцям шанс, будемо їх перевіряти. Це головне - підібрати і підготувати гравців під Євро-2012 ".
 
Переглядів: 343 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям