П`ятниця, 29.03.2024, 03:08 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 29 » Металіст - Ворскла. Напередодні
16:19
Металіст - Ворскла. Напередодні

Субота, Харків, стадіон Металіст, 19:30, арбітр Віктор Швецов (Одеса).
Пряма трансляція на телеканалі 2 +2.
 
Принісши в жертву Кубок, два наших европредставітеля напевно віддадуть сьогодні всі сили для того, щоб поповнити свою очкову скарбничку в чемпіонаті. Металісту після перемоги у минулому турі над Шахтарем важливо закріпитися на другому місці, щоб вже наступного тижня отримати шанс вийти на перше (мається на увазі більш ніж на добу - на день-то вгорі таблиці харків'яни можуть розташуватися вже у цьому турі). Ворскляни також набрали непоганий хід і, головне, все частіше демонструють футбол, який подобається глядачам.
 
Особливих кадрових проблем (у обох команд по одному дискваліфікованого) суперники не мають, а тому є всі передумови до того, щоб суботній футбол на стадіоні Металіст вийшов якісним. Ну і статус слобожанського дербі (між двома обласними центрами всього лише 140 кілометрів) ніхто не відміняв.
 
Також не варто забувати, що в нинішньому складі Ворскли є футболісти, які досить тривалий час грали в дублі харківського клубу (Селін, Курилов, Дитина), проте переконати Мирона Маркевича у своїй придатності для основного складу так і не зуміли. Не вийшло це і у атакуючого півзахисника Кривошеєнко, що проходив з Металістом один з зборів у минулому році. Загалом, з настроєм у полтавчан проблем бути не повинно. У харків'ян - теж.
 
Чекаємо вечора. Шансів виявитися важким у нього небагато.
 
Дискваліфіковані: Гуйе - Краснопьоров.
 
Травмований: Романчук (Металіст).
 
Слова
 
Андрій Березовчук, захисник Металіста:
 
"Ворскла дуже непогано виглядає в цьому сезоні, демонструє характер, вміє добувати позитивний результат. Микола Павлов дуже досвідчений тренер і, впевнений, він знає, як підвести підопічних до відповідальної гри в оптимальних кондиціях. Останній поєдинок у Харкові завершився перемогою Ворскли з рахунком 3: 2. Усі чудово пам'ятають той матч. Це була катастрофа, такий результат ні в якому разі не можна повторювати. Ми готуємося до важкого матчу з гідним суперником і повинні зберігати концентрацію протягом всієї гри, тоді результат не змусить себе чекати ".
 
Марко Девіч, нападник Металіста:
 
"У Ворскли хороший підбір футболістів і досвідчений тренер. Наша команда не думає про те, що може програти і повернутися на третє місце. Усе в житті можливо, проте в кожному матчі ми граємо на перемогу. Віддамо все, щоб здолати Ворсклу і підтвердити закономірність виграшу у Шахтаря. Ми всі розуміємо, що ніхто не збирається дарувати нам очки, і буде дуже важкий матч, але налаштуємося на успішне для нас розвиток подій ".
 
Олег Краснопьоров, півзахисник Ворскли:
 
"Так, після кубкових протистоянь і у нас, і у Металіста настрій залишає бажати кращого. Але підопічні Мирона Маркевича на хорошому ходу - до цього успішно зіграли в Лізі Європи з Мальме і здолали на виїзді Шахтар. У будь-якому випадку з харків'янами чекає важкий поєдинок. Але нам треба реабілітуватися за невдачу у Запоріжжі. У суперника сильна атакуюча лінія, складена в основному з бразильців і аргентинців. Чи передчуття, як завершиться зустріч? Ні. Але можу вас запевнити, що команда докладе максимум зусиль, щоб добитися позитивного результату ".
 
Іван Кривошеєнко, півзахисник Ворскли:
 
"Настрій нормальний, суперник сильний. З негативними почуттями на такий стадіон, як у Харкові, виходити просто неможливо. Чудова атмосфера, багато вболівальників, нехай навіть вони і будуть вболівати проти нас. Буде дуже приємно вийти на поле в суботу. Звичайно, в моральному відношенні головним буде те, як зможемо перенести кубкове поразку, відійти від нього ".
 
Історія протистояння
 
Всього: 24 гри, +13 = 6-5, м'ячі 32-21.
 
На полі господарів: 12 ігор, +8 = 1-3, м'ячі 21-12.
 
Останній матч у Харкові (7.08.2010): Металіст - Ворскла - 2:3 (Воробей, 40; Девіч, 52 (з пенальті) - Краснопьоров, 19; Селін, 55; Маркоскі, 75).
 
Цікаві факти
 
- Мирон Маркевич і Микола Павлов на двох провели 953 матчі в еліті і знаходяться на першій і другій рядках реєстру тренерів за кількістю ігор у "вишці".
 
- 8 з 12 домашніх зустрічей з полтавчанами Металіст виграв. Помітну перевагу жовто-сині мали і в десяти останніх іграх з біло-зеленими, включаючи гостьові: +5 = 4-1. Правда, у трьох попередніх матчах між цими командами Ворскла не програла жодного разу (перемога і дві нічиї).
 
- Наступна перемога в чемпіонаті стане для Металіста ювілейною, 200-й, в елітному дивізіоні.
 
- Марко Торсільері і Тайсон мають у своєму пасиві по три попередження, і для кожного з них наступна жовта означатиме пропуск найважливішої гри з Динамо 6 листопада.
Переглядів: 390 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям