Субота, 20.04.2024, 05:02 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 9 » НСК Олімпійський передпочатком нової історії
15:09
НСК Олімпійський передпочатком нової історії

 Організаторам і тим, хто брав безпосередню участь в шоу, вдалося передати атмосферу свята. Але і без негативу не обійшлося.

Спочатку про позитив. Розписувати уявлення потреби немає - той, хто хотів, той спостерігав по телевізору. Ми ж тут зосередимо увагу на тому, що в ефір могло не потрапити.

Виглядало шоу досить гармонійно, красиво. Сюжет постановки нехай не завжди був оригінальний, але виконаний доброякісно. Це наша думка, адже сподобалося дійство, судячи з усього, не всім. Цікаво б ще запитати саме тих, хто купував квитки за 800 гривень ...

Публіка поводилася не особливо активно. І це не дивно - не на футбол зібралася. Однак появи під час церемонії різних особистостей вітала оплесками. Найбільші овації діставалися футбольним зіркам минулого. Зрівнятися в глядацької любові з ними змогли лише олімпійські чемпіони Лілія Подкопаєва, Яна Клочкова та Сергій Бубка. Навряд чи варто дивуватися, що під час виходу на арену юніорських складів команд УПЛ, найбільш тепло привітали київське Динамо, а їх ровесників з Шахтаря зустріли легким посвист. Куди менше, ніж землякам, пощастило Президенту Україну Віктору Януковичу - його вихід супроводжував очікуваний незадоволений гучний гул.

Контраст у порівнянні з колишнім Олімпійським разючий. Якщо раніше це було старе спорудження в столиці однієї з європейських держав, то зараз це розкішна європейська арена, гідна фіналу чемпіонату Європи. Сучасний дизайн, комфорт для уболівальників, прекрасна акустика, що відчувається, навіть коли стадіон дихає зовсім не на всі легені. Якщо хто побоювався намокнути на стадіоні (Київ у цей вечір оточили похмурі хмари), пам'ятаючи про відсутність козирка над трибунами ще до реконструкції, той на власному досвіді переконався в наявності даху над головою. На щастя, погода не зіпсувала свято, і на власній шкурі зрозуміти переваги нового Олімпійського нікому не довелося.

Один з кореспондентів нашого сайту перед початком церемонії вирішив оглянути саму галявину, але, спустившись, побачив, що організатори завбачливо вберегли газон від знищення, постеливши спеціальне захисне покриття.

Той, хто прийшов на трибуни, міг трохи здивуватися лежать пакетами на кріслах. У них були підкладка для сидіння, два невеликих ліхтарика для створення світлового ефекту на загальному тлі і в якості подарунка - кепка з логотипом НСК.

Головний негатив - це підтвердження почуття, що робилося все в поспіху. Дах прес-центру була ще в розібраному стані. На підлозі залишилися частково сліди від побілки. Головна хохма трапилася з одним з двох кавових автоматів - він поламався, як сказали, на 15-й хвилині користування, через що перед другим з них навіть зібралася серйозна черга з журналістів, які бажали трохи зігрітися гарячим напоєм. Забавно, але під час процесу затоки кави або окропу для чаю у склянку на екранчику автомата побачили портрет ... Миколи Азарова. Кажуть, на другому поламаному апараті зображувався сам Президент.

Були й інші недоліки. Наприклад, ті ж стюарди особливо не допомагали знайти місця, і не завжди знали, як пройти в потрібний сектор. Труднощі і для журналістів виявилися в відсутності обіцяного і покладеного WiFi - принаймні, під час нашої спроби підключення точка доступу з назвою стадіону не було виявлено. Вже після церемонії вдалося вивідати причину - бездротову мережу заблокувала служба безпеки Президента. Цікаво, навіщо?

Самого жахливого, на щастя, не сталося. Недалеко від нашого сектора на ділянці верхотури розгорівся іскристий вогонь. Ми не відразу зрозуміли, що трапилося, тому злякатися особливо і не встигли. Пожежна бригада спрацювала чітко, швидко ліквідувавши неприємність, але, однозначно, таке не красить організацію заходу, або ж є суттєві прогалини в конструкції стадіону - ми не компетентні судити, хто винен.

Закінчимо все-таки хорошим - виступом Шакіри, спочатку засмутив дуже великою кількістю одягу на собі, але потім котра закриває це непорозуміння. До творчості майже легендарної поп-діви кожен ставиться по-своєму або ж не відноситься зовсім, але все ж її пісні змогли розігріти підмерзлих на трибунах глядачів. Спочатку лише кілька людей, перевага жінки, пританцьовували, але під кінець танцювала під її ритми чи не половина всієї прес-ложі, і напевно від журналістів не відставали і решта присутніх. На сцену головної героїні вечора піднялися навіть дівчата з числа глядачів, яких колумбійка вчила своїм фірмовим рухам. Вінчало дійство найяскравіший феєрверк.

Головне - зробити висновки з проколів, які мали місце бути, і доопрацювати те, що не допрацювали, до матчу з Німеччиною. З нього і почнеться новітня історія НСК Олімпійський.
Переглядів: 346 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям