П`ятниця, 29.03.2024, 06:51 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 29 » Олександрія - Шахтар. Напередодні
16:33
Олександрія - Шахтар. Напередодні

Субота, Олександрія, стадіон Ніка, 17.00, арбітр Євген Арановський (Київ)
Пряма трансляція на Першому національному та ТК Футбол
 
Класична зустріч одного з аутсайдерів з фаворитом турніру. Стартовий запал Олександрії закінчився, а разом з ним зникли і результати. Вже протягом семи турів команда Володимира Шарана не знає смаку перемог. Як результат, Олександрія з кожним туром все нижче опускається в турнірній таблиці. У наявності криза, подолати яку буде дуже непросто, враховуючи силу суперника, який навідається сьогодні до новачка УПЛ в гості.
 
Переходячи до можливого складу господарів, відзначимо, що, нарешті, повернулися в стрій Таргамадзе і Запорожан, відбув свою дискваліфікацію Гітченко. Не виникає жодних сумнівів, що Володимир Шаран на сьогоднішній матч виставить всіх найсильніших виконавців, наявних у нього в наявності, адже окуляри його команді потрібні як повітря. Отже, місце у воротах олександрійців забере Паньків. Зліва в обороні зіграє Казанюк, справа - Запорожан. Пару центральних захисників складуть Чередниченко і Сидоренко. Повернувшись після дискваліфікації Гітченко займе місце опорного півзахисника. Допомагати йому справлятися з нелегким завданням руйнування атак Гірників буде Довгий. Трійка атакуючих хавов прийме наступний вигляд: Тармадзе - праворуч, Салхи - зліва і новачок Олександрії Кралік - в центрі. Роль єдиного форварда виконуватиме Кабанов.
 
Якщо з визначенням стартового складу господарів ніяких проблем не виникло, то з Шахтарем все йде далеко не так просто. Всім зрозуміло, що після важкого матчу з Динамо і перед таким же непростим вояжем в гості до Зеніту Мірчі Луческу, напевно, хотілося б надати своїм лідерам відпочинок. Та ось тільки кадрових проблем у Горяков предостатньо: через травми не зможу вийти на поле Чижов, Фернандіньо, Чигринський і Жадсон. Також з командою не полетіли в Олександрію Луїс Адріано і Генріх Мхітарян. Таким чином, в обороні, швидше за все, зіграють зліва - Рац, справа - Срна, в центрі - Ракицький та Кривцов. За опорну зону відповідатимуть Степаненко і Хюбшман. На вістрі атак Гірників, швидше за все, буде діяти Євген Селезньов. З глибини йому допомагатиме тріо бразильців: Дуглас Коста, Тейшейра та Вілліан.
 
Про важливість матчу в Олександрії для Шахтаря і говорити не варто. Після поразки від Металіста Гірники опустилися на третю сходинку в турнірній таблиці. Тепер кожна втрата очок може закінчитися для них плачевно, тому й грати донеччанам доведеться з повною викладкою і самовіддачею. До того ж, перед поїздкою в Санкт-Петербург команді Луческу не завадило б набратися впевненості в своїх силах. А цьому може підсобити тільки впевнена перемога.
 
Травмовані: Теміле - Чижов, Чигринський, Фернандіньо, Жадсон
 
Дискваліфіковані: немає
 
Слова
 
Разван Рац, захисник Шахтаря:
 
"Я хоч і приділяю увагу всім командам нашого чемпіонату, але особливо за виступами Олександрії не стежу. Таргамадзе? Непоганий грою. Якщо буду грати, тоді перетнемося з ним на полі. Подивимося, як воно буде".
 
Даріо Срна, захисник Шахтаря:
 
"Ми чекаємо складної гри. Нам потрібно перемагати, оскільки зараз ми знаходимося на третьому місці в турнірній таблиці. Повинні набирати очки і повертати собі лідерські позиції".
 
Едуардо, нападник Шахтаря:
 
"У чемпіонаті Україні немає слабких команд. У цьому сезоні Олександрія на своєму полі програла лише два рази. Для нас це буде непростий поєдинок, але ми зробимо все заради перемоги. У кожній грі ми прагнемо досягти максимального результату. Після вдалого матчу в Києві нам необхідно продовжити білу смугу удач, щоб полетіти до Росії на найважливіший поєдинок із Зенітом в гарному настрої ".
 
Історія протистоянь
 
Всього зіграно 4 матчі: +0 = 0-4 2:10
 
Останній матч на полі Олександрії (21.09.2002): Поліграфтехніка - Шахтар 0:1 (Бєлік, 45)
 
Цікаві факти
 
- Олександрія не може виграти в чемпіонаті Україні вже 7 матчів поспіль;
 
- Безпрограшна серія гостьова Шахтаря складає вже 9 матчів.
Переглядів: 341 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям