Четвер, 28.03.2024, 11:27 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 21 » Срна: "Меналіст завжди для нас важкий суперник."
22:25
Срна: "Меналіст завжди для нас важкий суперник."

Капітан Шахтаря відходить від нічиєї з Зенітом і готується до гри з Металістом.
"Настрій не дуже. Ніхто, напевно, два дні не міг заснути - аналізували матч. Це наша найгірша гра, напевно, за останні п'ять років у Лізі чемпіонів. Але у нас все попереду, ми зробили добрий аналіз. Зараз же нас чекає дуже важкий суперник - Металіст, який вчора переміг 4:1 в гостях у Мальме. Буде дуже важкий матч, я вважаю, що ця команда може грати ще краще, ніж Зеніт. У неділю ми повинні показати характер, всі наші найкращі якості і добути важливі три очки ", - сказав Даріо.

"На які помилки в матчі з Зенітом вказав Містер? На індивідуальні. Зараз вже пізно говорити щось про те матчі - все одно нічого не змінити. Потрібно дивитися вперед, у нас є шанси, все в наших руках. Через два тижні ми їдемо в Санкт-Петербург, і я впевнений, що там ми можемо добитися доброго результату. Але перед цим є ще дуже важливі ігри чемпіонату, дербі з Динамо - у нас зараз непростий розклад ".

"Чекаю дуже важку гру в неділю. Металіст для нас завжди незручний суперник, а у нас ще така ситуація, що всі футболісти засмучені. Так що треба зробити висновки, піднятися, показати характер і виграти матч".

"Так, знаю, що ультрас відмовляються активно підтримувати Шахтар на« Донбас Арені. Рішення ультрас мене, якщо чесно, здивувала. Це несподівано для команди. І я, і інші хлопці не втомлюємося повторювати, наскільки нам потрібна і важлива підтримка на стадіоні. А тут такий крок з їхнього боку ... Причому на настільки важкому матчі, якою буде з Металістом. Але я сподіваюся, що їх любов до команди все ж переможе, бо вона щира - це видно! - і наші ультрас повернуться на трибуни Донбас Арени ".
Переглядів: 387 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям