Четвер, 25.04.2024, 01:10 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Жовтень » 7 » Україна - Болгарія. Напередодні
16:03
Україна - Болгарія. Напередодні

П'ятниця, Київ, стадіон Динамо ім.Лобановского, 20:45, арбітр Павло Краловец (Чехія).
Пряма трансляція на Інтері.
 
Можливо, зараз збірна України опинилася в самій важкій ситуації за всі майже 20 років свого існування. Команда давним-давно не вигравала, програла чотири останні матчі, втрачає по кілька за раз позиції в рейтингу ФІФА. Всі ці фактори викликають величезний тиск з боку громадськості, але ж до старту домашнього Євро залишилося всього 6-8 ігор. У кожного з гравців є свої проблеми в клубах, але всі вони повинні забути про це на найближчі дні і перестати називати ці матчі товариськими. Виправдовуватися команді є за що не тільки перед уболівальниками, але й перед собою, 0:4 від Чехії вдарило по самолюбству. Щоб підняти моральний дух сьогодні потрібно обов'язково перемогти Болгарію, незважаючи на гру і не найкращі часи суперника.
 
Олег Блохін на спарку з Болгарією та Естонією викликав кількох дебютантів, інших повернув до складу після деякої перерви. Втім, це зовсім не означає, що він готовий кинути в бій всіх і відразу. Здається, в матчі проти Болгарії вийде найоптимальніший склад, а експерименти уготовані на зустріч з Естонією або на другий тайм цієї зустрічі.
 
Швидше за все, не зіграє прихворіла Андрій Воронін, під питанням участь Девіча. Хоча лінія атаки по іменах зараз чи не найсильніше ланка команди. Також цікаво буде подивитися на дії захисників, нарешті, до ладу повернулися всі найсильніші, немає у складі провалили останні матчі гравців. Та й взагалі склад на цей матч пророкувати вкрай важко. Точно можуть розраховувати на місце в старті тільки Шевченко і Тимощук, будь-який інший вибір Блохіна несподіванкою не стане.
 
Відносно збірної Болгарії, то тут і говорити нема чого. Після відставки Лотара Маттеуса командою тимчасово керує Михайло Маданскі. Він викликав відразу сім повноцінних дебютантів, а найближчі матчі проти Україною та Уельсу більше перехідний етап, зараз в місцевій Федерації займаються пошуками гідного кандидата.
 
Україна (орієнтовний склад): Шовковський - Бутко, Чигринський, Ракицький, Федецький - Тимощук, Ротань - Гусєв, Шевченко, Коноплянка - Мілевський
 
Болгарія (оріентровочний склад): Михайлов - Манолев, Бандаловскі, Іванов, Занев - С. Петров, Гаджієв - Георгієв, Делєв - Божинов, Рангелов
 
Слова
 
Олег Блохін, наставник збірної України:
 
"А для нас важливий результат - скільки вже можна програвати!"

 
Анатолій Тимощук, півзахисник збірної України:
 
"Злість є, є розуміння того, що програвши 4 останні матчі, відступати нікуди і треба перемагати! Приємні враження були від гри проти збірної Уругваю, але не від результату. З чехами все було гірше ... Більшість хлопців зі збірної грають на серйозному рівні, в єврокубках, вони звикли перемагати, я в тому числі. Тому сюди все приїжджають, щоб добитися результату. Він потрібен нам, щоб впевненіше почуватися перед майбутнім Євро, ці матчі - наш останній іспит ".
Переглядів: 364 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям