Четвер, 28.03.2024, 11:47 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 07
Переглядів: 343 | Додав: Ростислав | Дата: 07.09.2011 | Коментарі (1)


Позбувшись від прокляття останніх хвилин, наші футболісти наткнулися на нове.
Українці продовжують готуватися до домашнього Євро-2012, Олег Блохін продовжує знайомитися з новачками і перевіряти готовність старожилів. Але якщо в домашньому матчі з Уругваєм нашої збірної вдалося продемонструвати досить змістовний футбол навіть незважаючи на поразку, то в Чехії сталося справжнісіньке фіаско.

Що робити? Як пасувати? Куди бігти? Здавалося, ці питання наші футболісти задавали собі чи не протягом усього поєдинку. Так, часом траплялися приємні комбінації і приймалися гарні рішення, але цілісності та організованості української збірної безумовно не вистачало.

Олег Блохін в порівнянні з харківським поєдинком зробив три зміни у стартовому складі: замість Шовковського, Ракицького та Вороніна з перших хвилин вийшли відповідно Дикань, Кривцов і Мілевський. Для другого, до слова, цей матч став дебютом за національну збірну. Чорним дебютом ... І, як не дивно, цих перестановок вистачило для повного самознищення.

Вже до 12-й хвилині українці горіли в два м'ячі. Спершу Шевчук у своєму штрафному сфолив на Резеке, а Кадлец реалізував пенальті, а потім той же гравець Байєра головою замкнув подачу з кутового. Де був опікун Міхала і чому так пасивно зіграв на виході Дикань - питання риторичні.

Майже відразу Гай ледь не скоротив відставання в рахунку, але метрів з 20-ти пальнув повз правої від Дробни штанги. Але це був лише епізод. Бо невдовзі непоганий шанс був знову у чехів. Це Плашил, обігравшись з Резеком, стрельнув з-за штрафної над поперечиною.

Чехи незабаром помітно заспокоїлися, віддавши ініціативу гостям. Але продовжили грати біля своїх воріт надійно, не дозволяючи опонентам розгулятися. Абсолютно непомітний був Ярмоленко, Мілевський раз по раз брав невірні рішення, а старань Девіча і Коноплянки було недостатньо.

У перерві Блохін змінив Гая на Ракицького, давши шанс Ярославу проявити себе в центрі поля. Але поки молодий представник Шахтаря входив в гру, чехи припаяли ще два м'ячі. Для початку Резек після обігравання з Коларж точно пробив з лінії штрафний, а потім сам Коларж замкнув простріл Пуділа зліва. Захисники збірної Україні виглядали статистами.

Після закінчення години гри у наших футболістів нарешті почало щось виходити спереду. Їх це заслуга або розслаблених чехів - вирішуйте, звичайно, самі. Але розпечатати ворота Дробни так і не вдалося. Був момент у Ярмоленко, який нарешті прокинувся і обіграв один в один Пуділа, забійні шанси упустили Девіч і ще один дебютант Шиндер (обидва з кількох метрів пробив повз ворота).

Але ... 0:4, тут і говорити нема чого. 0:4 від збірної Чехії, яка грала в далеко не оптимальному складі!

Чехія - 4:0 Україні
Голи: Кадлец, 3 (з пенальті), 12, Резек, 47, Коларж, 51

Чехія: Дробни, Поспех (Селассі, 60), Сівок, Кадлец, Пуділ, Хюбшман, Плашил, Піларж, Коларж (Вацек, 68), Резек, Пекгарт (Лафата, 58)

Україна: Дикань, Бутко, Кучер, Кривцов, Шевчук (Федецький, 76), Ярмоленко (Калиниченко, 85), Тимощук, Гай (Ракицький, 46), Коноплянка (Воронін, 52), Мілевський (Селезньов, 57), Девіч (Шиндер , 80)

Попередження: Кучер, Шевчук - Коларж, Резек
... Читати далі »
Переглядів: 350 | Додав: Ростислав | Дата: 07.09.2011 | Коментарі (0)

Переглядів: 331 | Додав: Ростислав | Дата: 07.09.2011 | Коментарі (0)

Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям