П`ятниця, 29.03.2024, 11:27 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 10

Вже на наступному тижні Наполі стартує в Лізі чемпіонів, а сьогодні Партенопе чекає така собі підготовка до найважливішого поєдинку проти МанСіті - команда Вальтера Маццаррі їде в гості до Чезені.
 
У минулому чемпіонаті на Діно Мануцці Наполі комфортно переміг 4:1, але зараз тіфозі Морських Коньков налаштовані більш оптимістично. Клуб провів відмінну трансферну кампанію - склад поповнили такі солідні виконавці як, наприклад, Адріан Муту, Едер та Антоніо Кандрева. Підтвердженням віри вболівальників у світле майбутнє можна вважати рекорд за кількістю проданих сезонних абонементів.
 
Варто зазначити, що попадання в Лігу чемпіонів змушує Маццаррі проводити політику ротації - в минулому сезоні стартовий склад Наполі змінювався рідко. ЗМІ пишуть, що сьогодні, наприклад, алленаторе може "пожертвувати" Мареком Хамшік і випустити з перших хвилин новачка Горана Пандева.
 
Чезена - Наполі
Суботу, 10 вересня, Чезена, стадіон Діно Мануцці, 21:45, арбітр Мауро Бергонци
 
Орієнтовні склади
 
Чезена: Раваль, Комотто, Фон Берген, Беналуан, Лауро - паролі, Гуана, Кандрева - Едер, Муту, Геззал
 
Наполі: Де Санктіс - Каннаваро, Кампаньяро, Ароніка - Маджо, Інлер, Дземан, Доссена - Хамшик, Лавессі - Кавані
 
НС: Мартіно, Реннелла, Родрігес, Антоніолі - Брітос, Донадель, Гаргано
 
Матч з Пармою в січні нинішнього року став для Ювентуса Луїджі Дель Нері початком кінця. Серйозну травму отримав Фабіо Квальярелла, туринці поступилися з рахунком 1:4, їх безпрограшна серія була перервана і друга половина сезону перетворилася на справжню агонію. Що ж, "мстити" Хрестоносцям буде вже інша команда - з новим тренером і новими виконавцями.
 
Про Ювентусі цього літа, мабуть, говорили куди більше, ніж про інших італійських клубах. Президент Аньєллі і гендіра Маротта знову затіяли революцію, і пророкувати, наскільки вона була продуктивною, поки рано. Парма стане для бьянко-нері відмінною перевіркою - особливо враховуючи те, що Дука виходили переможцями у трьох останніх матчах цих команд.
 
Додаткова мотивація для Старої Синьйори - це буде перший офіційний поєдинок на Ювентус Арені. Туринцям явно не хочеться почати нову епоху в історії клубу чимось ще крім впевненої перемоги.
 
Ювентус - Парма
Неділю, 11 вересень, Турін, Ювентус Арена, 13:30, арбітр Доменіко Челі
 
Орієнтовні склади
 
Ювентус: Буффон - Ліхтштайнер, Барцальї, К'єлліні, Де Чельє - Маркізіо, Пірло - Джаккеріні, Матрі, Дель П'єро, Пепе
 
Парма: міранті - Дзаккардо, Палетта, Лукареллі, Рубін - Валіані, Морроне, Галлоппа, Модесто - Джовінко, Пелле
... Читати далі »
Переглядів: 334 | Додав: Ростислав | Дата: 10.09.2011 | Коментарі (0)


Представляємо вашій увазі анонс поєдинків четвертого туру АПЛ.
Арсенал - Суонсі
Субота, Емірейтс Стедіум, 17:00
 
У Лондоні зустрінуться команди, ще не випробували смак перемог у новому чемпіонаті. І якщо для Суонсі два очки в трьох стартових матчах сезону - результат не катастрофічний, то перші ігри Арсеналу змушують вживати саме настільки гучні слова. Тим не менш, у грі з валлійська клубом Арсена Венгер представить уболівальникам кількох новачків, деякі з яких напевно вийдуть в старті з перших хвилин: здається, багатьом буде цікаво побачити в ділі Пера Мертезакера, Мікеля Артети та Йоссі Бенаюна. Можливо, побачити в справі новий Арсенал.
 
Не зіграють: Вермален, Росіцкі, Сантос (усі - Арсенал)
 
Евертон - Астон Вілла
Субота, Гудісон Парк, 17:00
 
Непрості часи настали для Евертона - уболівальники влаштовують акції протесту проти голови правління Білла Кенрайта, а Девід Мойес продовжує працювати все в тих же умовах, здається, зовсім не змінюючи склад команди. Втім, в матчі з Астон Віллою шотландський менеджер точно не зможе розраховувати на Мікеля Артети - іспанець, багато років вірою і правдою служив Іриска, поїхав в Арсенал, і ця одна з причин, по якій уболівальники ліверпульського клубу продовжують сподіватися лише на геній Мойеса. Що стосується вболівальників Вілли, то вони, принаймні, змирилися з існуванням Алекса Маклиша - менеджер бірмінгемців напевно представить відразу двох новачків: Алана Хаттона і Джермейна Дженаса.
 
Ман Сіті - Віган
Субота, Сіті оф Манчестер, 17:00
... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 6397 | Додав: Ростислав | Дата: 10.09.2011 | Коментарі (0)


Матчі туру
 
У звітному турі є відразу дві зустрічі, які приблизно з рівним успіхом можуть претендувати на право називатися центральними поєдинками туру.
 
Вільярреал - Севілья
 
У Вільярреала випав вкрай складний стартовий період чемпіонату. Слідом першому туру, в рамках якого підводники відвідали Камп Ноу (аж ніяк не з розважальної програмою) належить черга прийняття на рідному полі Севільї, яка в свою чергу туром раніше розібралася з перспективною за теперішніх часів Малагою.
 
Однак, як би не починався нинішній сезон, і Вільярреал, і Севілья вже не перший рік є одними з найсильніших команд Іспанії, у зв'язку з чим їх протистояння повинно викликати особливий ажіотаж у футбольному суспільстві країни.
 
Мабуть, більшою мірою позитивний результат в даній зустрічі необхідний Севільї. Команда Марселіно вже встигла провалити старт сезону, вилетівши з Ліги Європи. Тепер всі сили кидаються на решту два турніри, а саме Кубок Короля і Ла Лігу. У першу чергу, природно, мова йде про останній турнірі, до якого прикута куди більше уваги.
 
Вільярреал ж у свою чергу зумів пройти сито кваліфікації і наступного тижня вже стартує в Лізі чемпіонів, де команда Гаррідо догодила у, мабуть, найскладнішу групу турніру. У першому ж турі єврокубка підводникам належить приймати мюнхенську Баварію, що загрожує стати справжнім іспитом на міцність для кастельонцев. Один стартовий іспит команда вже провалила (мова, природно, про візит на Камп Ноу), тепер же у Гаррідо є можливість якось реабілітуватися як перед особистими уболівальниками, так і перед широкою громадськістю. Крім того, кожен європейський матч іспанської команди не Реала і Барселони з сильним суперником, сприймається як можливість піренейських клубів довести свою профпридатність на міжнародному рівні, тому що останнім часом все частіше лунають промови, що крім двох грандів Ла Ліга не містить у своєму складі дійсно сильних колективів. Напевно Вільярреал постарається спростувати всі подібні розмови, а матч з Баварією - відмінна можливість показати, що не грандами єдиними живий іспанський футбол.
 
Тому поєдинок проти Севільї, нехай навіть на рідній арені кілька йде на другий план у світлі прийдешнього старту Ліги чемпіонів. Адже свого часу підводники виходили навіть до півфіналу цього турніру, неабияк пошумить на всю Європу. Хоча тоді команда в Вільярреалі була, мабуть, цікавіше. Позвездней чи що.
 
А для Севільї зараз дуже важливо спробувати зайняти лідируючі позиції в Прімері. Важливо це в першу чергу для Марселіно Гарсії Тораля, про перспективність якого останнім часом почали забувати. Інша справа, що наставнику толком і шансів якось заявити про себе ніхто не надавав. Андалусійскій же клуб - відмінний полігон для активних дій.
 
Як би там не було, але в суботу нас чекає цікава гра, де один з одним зійдуться справжні іспанські команди в кращих їх проявах.
 
Субота, Вільярреал, Ель Мадригал, 19:00, суддя: Тейшейра Вітьєнес

Орієнтовні склади:

Вільярреал: Дієго Лопес, Маріо, Гонсало, Мусаккіо, Жоан Оріоль, Марчена, Бруно Соріано, Борха Валеро, Кані, Нілмар, Россі

Севілья: Хаві Варас, Коке, Касерес, Ескюде, Фернандо Наварро, Медель, Троховскі, Ракітіч, ​​Хесус Навас, Перотті, Негредо

Не зіграють: Анхель
 
Валенсія - Атлетіко
 
Так вийшло, що Валенсія починає сезон з двох домашніх зустрічей поспіль. І після традиційно незручного суперника, як Расинг, на Местальї приїжджає титулований Атлетіко.
 
Мадридський клуб нині перебуває в стані перебудови. Черговий. Стартовий матч у Грегоріо Мансано не дуже вдався. Команді так і не вдалося вразити ворота Осасуни в минулому турі, і "рохібланкос" змушені були задовольнитися лише очком в домашньому поєдинку. Тепер же настає черга для більш серйозного випробування. Хоча тут варто вести мову про випробування для обох команд, які будуть екзаменувати один одного.
 
У Валенсії напевно повинен буде дебютувати недавно придбаний захисник Віктор Руїс, який явно купувався під основу, і повинен скласти пару центрбеків разом з Аділем Рамі, який встиг зіграти свій перший матч у складі першої команди проти все того ж Расинга. Тоді француз не особливо вразив, так як, по суті, всі голи у ворота Гуаіта були привезені обороною "кажанів" самостійно. Залишається лише сподіватися, що з приходом Руїса захист Валенсії, нарешті, придбає бажану надійність.
 
Так само напевно відбудуться якісь зміни в центрі півзахисту, де в минулому турі у старті з'явився Бернат. Молодий Хуан не особливо вразив, нічим, по суті, не запам'ятавшись і вже в перерви був замінений більш досвідченим і іменитим Каналес. Цілком можливо, саме Серхіо вийде зі стартових хвилин прийдешньої зустрічі. Ну і, природно, очікуються нові подвиги від Роберто Солдадо.
 
Що стосується Атлетико, то тут в першу чергу потрібно говорити про Фалькао. Радамель, який покликаний замінити обох лідерів атлетичної атаки зразка минулого сезону рветься на поле, щоб показати свої найкращі якості. Цілком можливо, що проти дірявої оборони Валенсії у колумбійця може вийти відмінний дебют в Прімері.
... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: Ростислав | Дата: 10.09.2011 | Коментарі (0)

Переглядів: 335 | Додав: Ростислав | Дата: 10.09.2011 | Коментарі (0)

Переглядів: 418 | Додав: Ростислав | Дата: 10.09.2011 | Коментарі (0)

Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям