Четвер, 18.04.2024, 23:44 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 30

Металіст повторив вчорашній сценарій Шахтаря. Хоча моментів мав для перемоги просто безліч.

... Читати далі »
Переглядів: 382 | Додав: Ростислав | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)


Другі тайми перетворилися на справжні бенефіси полтавчан і льежцев, тільки одні зуміли домогтися потрібного результату, а другі, на жаль, немає.

Свята - це чудово! У маленькій, далекої від світового футболу Полтаві (Микола Павлов і його хлопці останнім часом намагаються поламати це правило) на честь першого домашнього матчі в Лізі Європи навіть час руху транспорту продовжили. Стадіон не впізнати - світлодіодні рекламні панелі, нові правила роботи в мікс-зоні для журналістів, оточення. Квитки, до речі, від 50 до 200 гривень - теж може, комусь свято буде. Принаймні, тисяч 13 полтавчан дістали з панчішок НЗ, щоб сходити-таки, підтримати своїх.
 
І для німців було свято: дві тисячі кілометрів до якоїсь Полтави - не кожен день трапляються такі подорожі. Карстен Зонненбург, біохімік-лаборант з Гамбурга, приїхав учора. Хлопець був дещо ошелешений тривалим подорожжю і по приїзду, крім традиційного пива і піци, спробував в Полтаві і місцевої горілки для хоробрості. Каже, сподобалось ...
 
Навіть для гравців Ворскли був свого роду свято, їм видали нову форму. Правда, в ній грали в Копенгагені - але вдома ще не одягали.
 
Відчуваючи всю відповідальність моменту, ворскляни намагалися не підвести і після традиційного гімну Ліги Європи (ось тут-то багато остаточно повірили: великий футбол в Полтаві!) - Погнали вперед.
 
Перші хвилини гри були за господарями - в їх виконанні стався кутовий і дві атаки - за участю Дитини і Кривошеєнко, що характерно. Плюс Безус пробивав з лінії штрафного, але не влучив по м'ячу.
 
І хоча німці, як здалося, були обережними, але дві найнебезпечніші атаки все е провели. На 10 хвилині Пандер небезпечно виконав штрафний удар - Долганський врятував, а на 24 хвилині він же віддавав передачу в штрафну - всіх випередив голкіпер і капітан полтавців. Тут відзначимо, що гра Пандера на лівому фланзі - невеликий сюрприз, це означає, що Черундоло з'явився на правому фланзі оборони, мабуть, щоб стримати Пашу Дитини. Вже на 23 хвилині відзначився американець сигналом в обличчя Безус - арбітр-ісландець промовчав.
 
Ворскла йшла в атаку - але майже випадково пропустила. Не накрили Абделлауе - і той розвернувся, потужно пробив у дальній кут ... Проспали? Захопилися атакою? Німецькі крики на ложі преси нагадали деякі епізоди з радянських військових фільмів ...
 
Такий початок збентежило Ворсклу, яка на 36 хвилині дозволила Штіндл та Шлаудраффу зіграти в стінку вже у штрафному - і лише рикошет допоміг уберегти ворота Долганського від удару. Хвилювався молодий Ткачук, якому довірили місце в основі, хвилювався Чеснаков, пару раз віддавши м'яч супернику, переживав Безус, занадто захоплюючись індивідуальною грою (Рома, це німці, вони тільки що - відразу ноги відривають) ... Переживали трибуни.
 
"Так ці пацани не сильніше, ніж Луцьк, - гарячкував один з уболівальників на центральному секторі. - Волині накидали - і цим забийте!" Ніби почувши цю фразу, Женя Селін на фланзі отримав передачу і відразу ж прострілив у штрафну, де Кривошеєнко ньому вистачило пари сантиметрів, щоб дотягнутися до м'яча. Офсайд.
 
І тут же - оборотка. Шлаудрафф, як на велосипеді проїхав обох своїх опікунів, увійшов у штрафний, прострілив вздовж воріт, залишивши поза справами Долганського ... Прямо навпроти воріт Абделлауе хотів п'ятою (!) Забити, але по м'ячу не влучив - так на дальній штанзі Пандер з гострого кута не влучив . Такі голи - ганьба для захисту. З тим команди і пішли на перерву, а деякі уболівальники - зі стадіону. ... Читати далі »
Переглядів: 364 | Додав: Ростислав | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)


Кияни знову зіграли з рахунком 1:1, але при цьому важко забрали ноги з Тель-Авіва.
Питання "Що краще: 1:5 в гостях або 1:1 вдома?" на перший погляд виглядає абсолютно безглуздо. Ясна адже справа, що краще набирати очки, навіть одне, чому не набирати. Однак часто так буває, що поразка робить набагато більш сприятливу дію на псіхілогію команди, змушує її прокинутися і почати показувати все те, на що вона здатна. За підсумками побаченого сьогодні на стадіоні Блумфільд також можна зробити висновок, що кияни сприйняли свою нічию зі Сток Сіті як відмінний результат. Ну ще б пак - адже "створили багато моментів, просто підвела реалізація". Та світова з Шахтарем - це дуже навіть здорово, тому як "були на дві голови вище".

Мабуть, невиразна гра в Ізраїлі є наслідком такого ставлення до футболу. Мовляв, раз ми грали краще міцного середняка АПЛ і чемпіона Україні, то вже отримала п'ять м'ячів від розгромленого нами взимку Бешикташа команду ми взагалі на одній нозі зробимо. Швидкий гол, як це не парадоксально, тільки погіршив психологічні проблеми Динамо. Після того, як ідей вразив ближній кут завдяки пасу Алієва, гості зовсім розслабилися і пустили матч на самоплив. "Відповідь" прилетіла вже через дві хвилини, і лише Шовковський на пару з поперечиною врятували гостей від голу.

У складі Маккабі обов'язково треба виділити Мунаса Даббура. Саме 19-річний форвард наносив цей удар, а також багато інших (у тому числі по ногах Ярмоленко). Але ж і динамівцям є кого йому протиставити! Денис Гармаш, наприклад. Скільки вже було сказано про його жахливу недисциплінованості, а віз і нині там. Одна справа, коли Алієв всіма правдами і неправдами затикає рот Хачеріді, але попередити ці божевільні підкати в ноги навіть він не в силах. Чергова витівка Гармаша, яка нічим не відрізнялася від стрибка Ракицького в матчі з Порту, змусила Сьоміна від гріха подалі зняти буйну голову з гри ще в середині першого тайму. І це ще не рано, адже жовту "нервовий талант" отримав вже на третій хвилині.

Але повернемося до власне футболу. Намагався зробити собі подарунок на ювілей Андрій Шевченко, але ні його дальній постріл низом, ні удар головою мети не досягли. Перевага Маккабі вимальовувалося все більш і більш зрозуміло, щоб втілитися в "гол в роздягальню". Нічого нелогічного, все закономірно і у справі: Аруна, вихід якого навіть змусив пошкодувати про заміну Гармаша, не те що програв, а навіть не вступив у боротьбу з Міхой; Ярмоленко, важко дихаючи, підтюпцем проводив того до штрафної; Бетао зустрічати не захотів і завмер в полупозіціі. Ну що залишалося в такій ситуації бідоласі Дору Міхея, окрім як закинути м'яч в дальній кут?

Другу половину цього дійства з легкістю можна описати лише одним словом - жах. Для Динамо, природно, оскільки підопічні Моті Іванір виглядали просто супер. Їх, чесно кажучи, навіть трохи шкода. Вони не просто мали величезну перевагу, але і ззаду помилок не допускали і під час контратак динамівців були просто бездоганні. Втім, в цьому їм активно допомагали самі кияни. Кілька найбільш показових моментів:

- Ярмоленко, намагаючись обіграти захисника один в один, капітулює. Якби обіграв, то залишалося б лише нормально віддати пас на ідей;

- Алієв, все-таки отримавши м'яч від партнера, замість гарматного пострілу, який є у нього в арсеналі, вирішив перекидати голкіпера. Техніки для виконання явно не вистачило; ... Читати далі »
Переглядів: 385 | Додав: Ростислав | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)

Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям