Середа, 24.04.2024, 22:18 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 10 » АПЛ.Анонс туру
16:37
АПЛ.Анонс туру

Представляємо вашій увазі анонс поєдинків четвертого туру АПЛ.
Арсенал - Суонсі
Субота, Емірейтс Стедіум, 17:00
 
У Лондоні зустрінуться команди, ще не випробували смак перемог у новому чемпіонаті. І якщо для Суонсі два очки в трьох стартових матчах сезону - результат не катастрофічний, то перші ігри Арсеналу змушують вживати саме настільки гучні слова. Тим не менш, у грі з валлійська клубом Арсена Венгер представить уболівальникам кількох новачків, деякі з яких напевно вийдуть в старті з перших хвилин: здається, багатьом буде цікаво побачити в ділі Пера Мертезакера, Мікеля Артети та Йоссі Бенаюна. Можливо, побачити в справі новий Арсенал.
 
Не зіграють: Вермален, Росіцкі, Сантос (усі - Арсенал)
 
Евертон - Астон Вілла
Субота, Гудісон Парк, 17:00
 
Непрості часи настали для Евертона - уболівальники влаштовують акції протесту проти голови правління Білла Кенрайта, а Девід Мойес продовжує працювати все в тих же умовах, здається, зовсім не змінюючи склад команди. Втім, в матчі з Астон Віллою шотландський менеджер точно не зможе розраховувати на Мікеля Артети - іспанець, багато років вірою і правдою служив Іриска, поїхав в Арсенал, і ця одна з причин, по якій уболівальники ліверпульського клубу продовжують сподіватися лише на геній Мойеса. Що стосується вболівальників Вілли, то вони, принаймні, змирилися з існуванням Алекса Маклиша - менеджер бірмінгемців напевно представить відразу двох новачків: Алана Хаттона і Джермейна Дженаса.
 
Ман Сіті - Віган
Субота, Сіті оф Манчестер, 17:00

 
Хтось списав вдалий старт Вігана (5 очок в 3 іграх) на рівень суперників - як не крути, а в перших матчах чемпіонату Латтікс грали виключно з новачками Прем'єр-Ліги. Представити більше непростого суперника, ніж Манчестер Сіті, зараз непросто, як і представити можливий успіх команди Роберто Мартінеса на поле Городян. До слова, до лав останніх повертається івуарійський захисник Коло Туре, який відсидів свою піврічну дискваліфікацію. Новачок Сіті Оуен Харгрівз грати поки не може, зате новачки Вігана в особі Шона Мелоні Патріка ван Анхольта напевно покажуть своє обличчя уболівальникам.
 
Не зіграють: Харгрівз - Алькарас, Гохурі
Під питанням: Баррі (Ман Сіті)
 
Сток Сіті - Ліверпуль
Субота, Великобританія Стедіум, 17:00
 
Останній матч напередодні зустрічі з київським Динамо проведе Сток. Очевидно, що зустріч з Ліверпулем значить для Тоні Пьюліса і його команди трохи більше - Гончар необхідно збирати очки для спокійного життя, а позитивний результат у зустрічі з нинішнім Ліверпулем можна вважати успіхом. Хоча, перебільшувати досягнення команди Кенні Далгліша теж не варто: на її рахунку лише один по-справжньому сильний поєдинок, а вже Сток завжди має рецепт для непростого життя суперника. Цілком можливо, Пьюліс знайде його в Пітер Крауч, що готується до дебюту в матчі проти своєї колишньої команди. Не варто виключати появи на полі і екс-партнера по атаці Крауча - Крейга Белламі, який повернувся в Ліверпуль.
 
Не зіграють: Джеррард (Ліверпуль)
Під питанням: Вілсон, Ділеп (обидва - Сток)
 
Сандерленд - Челсі
Субота, Стедіум оф Лайт, 17:00
 
Непросто передбачити розвиток подій у поєдинку Сандерленда і Челсі. Поки обидві команди залишають своєю грою суперечливе враження: Чорні Коти мають всього два очки, але менеджер команди Стів Брюс запевняє, що його підопічним не щастить. В цей же час у Челсі очок цілком достатньо, але от з грою серйозні проблеми. Помічником може виступати Рауль Мейрелеш, з приходом якого середня лінія Челсі обіцяє перетворитися і більше не бути колишньою. Не менш цікаво подивитися, як впишеться в гру Сандерленда Ніклас Бендтнер - на увазі травми Асама Гьяна датчанину напевно доведеться вийти в старті.
 
Не зіграють: О `Ши - Дрогба
 
Вулверхемптон - Тоттенхем
Субота, Моліна, 17:00
 
Старт Вулверхемптона став одним з головних одкровень серпня, під яким, втім, не криється ніякого секрету - більше того, мало хто сумнівається в тому, що незабаром команда Міка Маккарті повернеться на звичні для себе позиції. Ірландський менеджер, швидше за все, зіграє тим же складом, що приніс йому успіх у перших трьох матчах, а от Харрі Реднаппа, команду якого успіх поки обходить десятою дорогою, доведеться вводити в гру свіжу кров - дебюти Скотта Паркера і Емманюеля Адебайора очікуються з величезним інтересом .
 
Не зіграють: Галлас, Сандро, Пієнаар, Ван дер Ваарт (усі - Тоттенхем)
 
Болтон - МЮ
Субота, Рібок Стедіум, 19:30
 
Болтону вже вдруге в сезоні доведеться приймати на своєму полі манчестерський клуб. Зустріч з Сіті пройшла для команди Оуена Койла не дуже добре: продемонструвавши якісну гру, Скакун поступилися підопічним Манчіні з рахунком 2:3. Після чистого поразки в Ліверпулі захоплення з приводу гри Болтона припинилися, але у підопічних Койла буде можливість їх відродити у зустрічі з діючим чемпіоном і лідером. Тим більше що у Болтона готове посилення: Давид Нгог, Гаель Какута і Дедрік Бойята ще недавно виступали у складах великих команд.
 
Не зіграють: Холден - Відіч, Валенсія, Рафаель
 
Норвіч - Вест Бром
Неділя, Керроу Роуд, 15:30
 
Бачити нуль у графі «очки» навпроти Вест Брому дивно. Підопічні Роя Ходжсона провели дуже непогані зустрічі, у двох з яких поступилися МЮ і Челсі, що, загалом, можна пробачити. Міцні позиції Дроздов практично не викликають сумнівів, але оптимізм слід підтверджувати результатами - і на полі Норвіча від команди Ходжсона чекають мінімум нічиєю. Новачки чемпіонату теж залишають непогане враження і теж не перемагають - немає сумнівів, що жителі Норвіча будуть гнати команду за перемогою, особливо після розчарування в першій домашній грі зі Стоком.
 
Не зіграють: Радд (Норвіч)
Під питанням: Уитбреда - Лонг
 
Фулхем - Блекберн
Неділя, Крейвен Коттедж, 18:00
 
Гіршу оцінку публіки поки отримує гра Блекберна. На відміну від Фулхема, поки не забиває в чемпіонаті, Бродяги сприймаються як повні безнадії - зі слабким складом, недосвідченим менеджером і без підтримки керівництва. Принаймні, так було до закриття трансферного вікна - в останній день Стіву Кину вдалося посилити проблемний центр оборони Скоттом Даному і проблемний центр атаки Якубу Айєгбені. Не стояв осторонь і Мартін Йол, який запросив під крило лондонського клубу Брайана Руїса, Зденека Григера і Орландо Са. Всі здорові, всі можуть зіграти вже завтра.
 
Не зіграють: Девіс - Педерсен
Під питанням: Нельсен, Данн (обидва - Блекберн)
 
КПР - Ньюкасл
Понеділок, Лофтус Роуд, 22:00
 
Тур розтягнеться на три дні і його останньою подією повинна стати зустріч у Лондоні, де в гості до Джої Бартон приїде його колишня команда, яка не захотіла утримати скандального півзахисника в своїх рядах. Матч стане першим для Бартона у футболці Куїнз Парк Рейнджерс - разом з ним можуть дебютувати такі видатні персонажі, як Люк Янг і Шон Райт-Філліпс. Очікування тут звичні: уболівальникам потрібна перша домашня перемога КПР, а гості планують зміцнити своє і так хороше положення, досягненню якого поки не завадив догляд ключових виконавців Сорок.
 
Під питанням: Харпер (Ньюкасл)

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 6406 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям