П`ятниця, 19.04.2024, 01:47 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 6 » Чехія - Україна.Напередодні
13:26
Чехія - Україна.Напередодні

Вівторок, Прага, стадіон Генерал Арена, 20:00, арбітр Ріхард Трутц (Словаччина).
Пряма трансляція на телеканалі Інтер.
 
Незважаючи на поразку від Уругваю, збірна Україна зіграла досить пристойно в тому поєдинку. Цілком ймовірно, Олег Блохін зробить деякі зміни в складі порівняно з тією зустріччю, проте за основу все-таки візьме саме склад п'ятничного матчу.
 
Можна сміливо говорити, що не буде у старті Олександра Шовковського. І справа тут не в його помилку в минулому матчі, просто викликати трьох воротарів на дві товариські гри, а пробувати одного не саме логічне рішення. Напевно сьогодні у старті вийде Андрій Дикань. Якби це були дві офіційні гри, то напевно Блохін не зробив більше змін у складі в порівнянні з минулим матчем. Але тепер йому крім награвання складу потрібно перевіряти різні варіанти і нових гравців. Тому зміни можуть бути, але їх природу прогнозувати дуже важко. Можливе повернення до складу Федецького і Мілевського. Загалом, тут пророкувати дуже непросто.
 
Чехи тільки в суботу зіграли важкий у фізичному та емоційному плані поєдинок проти Шотландії, тому чекати неодмінно основного складу сьогодні не стоїть. Точно не зіграє Мілан Барош, відпросився у тренера Міхала Білека. Під питанням участь відразу трьох гравців стартового складу в тому поєдинку Томаша Росіцкі, Романа Хубніка та Петра Йірачека, у них невеликі пошкодження, і лише в останній момент буде вирішуватися їх готовність зіграти. Враховуючи товариський статус матчу, ризикувати точно ніхто не стане. Та й взагалі в Чехії ніхто не сумнівається, що склад на матч буде вкрай експериментальним. Орієнтовний склад чехів запозичений нами у чеських колег.
 
Чехія (орієнтовний склад): Дробни - Поспех, Райнох, Сівок, Пуділ - Вацек, Хюбшман, Плашил, Резек - Піларж - Лафата
 
Україна (орієнтовний склад): Дикань - Бутко, Кучер, Ракицький, Шевчук - Тимощук, Гай - Ярмоленко, Воронін, Коноплянка - Девіч
 
Слова
 
Олег Блохін, наставник збірної України:
 
"Не знаю, будемо ми атакувати або оборонятися. Складне питання. Якщо зможемо нав'язати супернику свою гру, буде добре, якщо ні - побачимо, як тримаємо удар, коли умови диктує суперник. У будь-якому випадку, знайдемо додатковий досвід».
 
Томаш Росіцкі, капітан збірної Чехії:
 
"Упевнений, що гравці, які вийдуть на поле в цьому матчі захочуть довести тренеру свої претензії на місце в стартовому складі. Тому важко сказати, яка з команд буде більше вмотивованою. Крім того, ми давно не перемагали і все ще засмучені поразкою в останньому контрольному матчі проти Норвегії, тому в будь-якому складі будемо намагатися виграти ".
Переглядів: 354 | Додав: Ростислав | Теги: Чехія - Україна.Напередодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям