П`ятниця, 26.04.2024, 07:05 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 10 » Прімера. Анонс туру
16:28
Прімера. Анонс туру

Матчі туру
 
У звітному турі є відразу дві зустрічі, які приблизно з рівним успіхом можуть претендувати на право називатися центральними поєдинками туру.
 
Вільярреал - Севілья
 
У Вільярреала випав вкрай складний стартовий період чемпіонату. Слідом першому туру, в рамках якого підводники відвідали Камп Ноу (аж ніяк не з розважальної програмою) належить черга прийняття на рідному полі Севільї, яка в свою чергу туром раніше розібралася з перспективною за теперішніх часів Малагою.
 
Однак, як би не починався нинішній сезон, і Вільярреал, і Севілья вже не перший рік є одними з найсильніших команд Іспанії, у зв'язку з чим їх протистояння повинно викликати особливий ажіотаж у футбольному суспільстві країни.
 
Мабуть, більшою мірою позитивний результат в даній зустрічі необхідний Севільї. Команда Марселіно вже встигла провалити старт сезону, вилетівши з Ліги Європи. Тепер всі сили кидаються на решту два турніри, а саме Кубок Короля і Ла Лігу. У першу чергу, природно, мова йде про останній турнірі, до якого прикута куди більше уваги.
 
Вільярреал ж у свою чергу зумів пройти сито кваліфікації і наступного тижня вже стартує в Лізі чемпіонів, де команда Гаррідо догодила у, мабуть, найскладнішу групу турніру. У першому ж турі єврокубка підводникам належить приймати мюнхенську Баварію, що загрожує стати справжнім іспитом на міцність для кастельонцев. Один стартовий іспит команда вже провалила (мова, природно, про візит на Камп Ноу), тепер же у Гаррідо є можливість якось реабілітуватися як перед особистими уболівальниками, так і перед широкою громадськістю. Крім того, кожен європейський матч іспанської команди не Реала і Барселони з сильним суперником, сприймається як можливість піренейських клубів довести свою профпридатність на міжнародному рівні, тому що останнім часом все частіше лунають промови, що крім двох грандів Ла Ліга не містить у своєму складі дійсно сильних колективів. Напевно Вільярреал постарається спростувати всі подібні розмови, а матч з Баварією - відмінна можливість показати, що не грандами єдиними живий іспанський футбол.
 
Тому поєдинок проти Севільї, нехай навіть на рідній арені кілька йде на другий план у світлі прийдешнього старту Ліги чемпіонів. Адже свого часу підводники виходили навіть до півфіналу цього турніру, неабияк пошумить на всю Європу. Хоча тоді команда в Вільярреалі була, мабуть, цікавіше. Позвездней чи що.
 
А для Севільї зараз дуже важливо спробувати зайняти лідируючі позиції в Прімері. Важливо це в першу чергу для Марселіно Гарсії Тораля, про перспективність якого останнім часом почали забувати. Інша справа, що наставнику толком і шансів якось заявити про себе ніхто не надавав. Андалусійскій же клуб - відмінний полігон для активних дій.
 
Як би там не було, але в суботу нас чекає цікава гра, де один з одним зійдуться справжні іспанські команди в кращих їх проявах.
 
Субота, Вільярреал, Ель Мадригал, 19:00, суддя: Тейшейра Вітьєнес

Орієнтовні склади:

Вільярреал: Дієго Лопес, Маріо, Гонсало, Мусаккіо, Жоан Оріоль, Марчена, Бруно Соріано, Борха Валеро, Кані, Нілмар, Россі

Севілья: Хаві Варас, Коке, Касерес, Ескюде, Фернандо Наварро, Медель, Троховскі, Ракітіч, ​​Хесус Навас, Перотті, Негредо

Не зіграють: Анхель
 
Валенсія - Атлетіко
 
Так вийшло, що Валенсія починає сезон з двох домашніх зустрічей поспіль. І після традиційно незручного суперника, як Расинг, на Местальї приїжджає титулований Атлетіко.
 
Мадридський клуб нині перебуває в стані перебудови. Черговий. Стартовий матч у Грегоріо Мансано не дуже вдався. Команді так і не вдалося вразити ворота Осасуни в минулому турі, і "рохібланкос" змушені були задовольнитися лише очком в домашньому поєдинку. Тепер же настає черга для більш серйозного випробування. Хоча тут варто вести мову про випробування для обох команд, які будуть екзаменувати один одного.
 
У Валенсії напевно повинен буде дебютувати недавно придбаний захисник Віктор Руїс, який явно купувався під основу, і повинен скласти пару центрбеків разом з Аділем Рамі, який встиг зіграти свій перший матч у складі першої команди проти все того ж Расинга. Тоді француз не особливо вразив, так як, по суті, всі голи у ворота Гуаіта були привезені обороною "кажанів" самостійно. Залишається лише сподіватися, що з приходом Руїса захист Валенсії, нарешті, придбає бажану надійність.
 
Так само напевно відбудуться якісь зміни в центрі півзахисту, де в минулому турі у старті з'явився Бернат. Молодий Хуан не особливо вразив, нічим, по суті, не запам'ятавшись і вже в перерви був замінений більш досвідченим і іменитим Каналес. Цілком можливо, саме Серхіо вийде зі стартових хвилин прийдешньої зустрічі. Ну і, природно, очікуються нові подвиги від Роберто Солдадо.
 
Що стосується Атлетико, то тут в першу чергу потрібно говорити про Фалькао. Радамель, який покликаний замінити обох лідерів атлетичної атаки зразка минулого сезону рветься на поле, щоб показати свої найкращі якості. Цілком можливо, що проти дірявої оборони Валенсії у колумбійця може вийти відмінний дебют в Прімері.

 
Обидві команди славляться атакуючими колективами, які роблять великий акцент саме на дії біля чужих воріт, а значить, глядачі вправі очікувати видовищної гри у виконанні і господарів, і гостей. Зрештою, минулий тур переконав, що з Валенсією нудно не буває.
 
Субота, Валенсія, Месталья, 23:00, суддя: Ітурральде Гонсалес

Орієнтовні склади:

Валенсія: Гуаіта, Баррахан, Рамі, Віктор Руїс, Хорді Альба, Банега, Мехмет Топал, Пабло Ернандес, Каналес, Пьятті, Солдадо

Атлетіко: Куртуа, Сільвіо, Переа, Домінгес, Філіппе Луїс, Маріо Суарес, Габі, Тьягу, Рейес, Дієго, Фалькао

Не зіграють: Бруно
 
Реал Сосьєдад - Барселона
 
Починатися же тур буде з поєдинку в Сан-Себастьяні, куди приїде Барселона. Гвардіола напевно застосує якусь ротацію, щоб дозволити основним виконавцям у повній готовності підійти до матчів Ліги чемпіонів, які беруть свій старт вже наступного тижня. Інша справа, що, як показав матч минулого туру проти Вільярреала, навіть полуторному складу каталонців під силу розгромити далеко не найслабшу команди чемпіонату. А вже Сосьєдад точно слабшай Вільярреала.
 
Інша справа, що сан-себастьянци будуть виступати на рідній арені і напевно покладуть всі сили, щоб якось зупинити суперника. З чим, з чим, а з характером у басків ніколи проблем не було.

Не зіграють: Елустондо, Карлос Мартінес - Піке
 
Реал - Хетафе
 
Чергова зустріч між метрополією і передмістям. Причому як в географічному, так і у футбольному сенсах. Королівський клуб регулярно надсилає до Хетафе своїх вихованців, щоб ті набиралися досвіду ігор у Примері. Періодично футболісти дослужується до повернення в рідний клуб, щоправда, як показує практика, далеко не завжди їм вдається закріпитися у складі мадридців. Приміром, Естебан Гранеро залишився в Мадриді на ще один сезон, як мінімум, а Педро Леон не зумів вразити тренерів Реала, внаслідок чого знову повернувся в Хетафе. Досить показовий приклад.
 
При цьому, Реал і раніше залишається стовідсотковим фаворитом, і будь-який результат крім як перемога (а то й розгромна) вершкових, буде сприйматися, як сенсація.
 
Не зіграють: Шахін, Алтинтоп, Хедіра - Лопо, Дієго Кастро, Гавілан, Рафа
 
Бетіс - Мальорка
 
Андалусійци зуміли відзначити дебют в Прикладу гостьовий перемогою над іншим новачком. При тому, обіграна виявилася команда їх того ж регіону, через що поєдинок над Гранадою можна з усією впевненістю називати дербі. Тепер же настає черга для випробування серйозніше. Мальорка, незважаючи на всілякі втрати, продовжує бути досвідченою командою, яка з року в рік втрачає провідних футболістів, але при цьому, вперто тримається на плаву, не бажаючи валитися в котел Сегунди. Нинішній сезон загрожує стати черговим у вже здається перманентній боротьбі за виживання у виконанні остров'ян.
 
Бетісу ж необхідно набирати очки, щоб закріпитися в турнірній таблиці. Для команди, тільки випірнув з Сегунди, дуже важливо набратися впевненості у своїх силах, тому що рівень оточуючих суперників по початку здається куди більш серйозним. І цей момент необхідно перебороти. У першу чергу психологічно. Саме з психологічної точки зору для "вердібланкос" життєво необхідно обігравати Мальорку на рідній арені. Крім того, цей матч стане першим для команди після повернення у вищий світ іспанського футболу.
 
Расинг - Леванте
 
Кантабрійські справи нині йдуть не дуже вдало. При всіх труднощах всередині клубу команда в стартовому турі зуміла нав'язати жорстоку боротьбу Валенсії на чужому полі й цілком мала можливість виїхати з Месталья з трьома очками. На жаль, геній Роберто Солдадо, який зумів забити два голи на останніх хвилинах зустрічі не дозволив сантандерцев розжитися очками. Тим не менш, в ході того матчу можна було переконатися, що у Расинга є сильні сторони, з якими майбутнім суперника ще доведеться рахуватися. У першу чергу після зустрічі на Местальї, звичайно, хочеться відзначити відмінну реалізацію гольових можливостей у виконанні кантабрийского клубу. З двох з половиною моментів команда вичавила три забиті голи, чого в звичайній ситуації повинно вистачити для перемоги. На жаль, у ситуації з нинішньою Валенсією термін звичайна ситуація не доречний зовсім, внаслідок чого окуляри були безповоротно втрачені.
 
Тим не менш, у Ектор Купер явно щось виходить, і стартовий матч сезону проти Валенсії це лише підтвердив. Залишається сподіватися, що якщо аргентинському фахівцеві дати ще трохи часу, він зуміє зробити в столиці Кантабрії міцну команду, якій під силу продовжувати тримати міцне прапор середняка Примери.
 
Осасуна - Спортінг
 
Памплонцям, незважаючи на численні кадрові втрати минулого літа, у стартовому турі зуміли здобути стратегічно важливе очко на Вісенте Кальдерон, де, як відомо, починає будуватися черговий новий проект.
 
А ось Спортінгу похвалитися нічим. Туром раніше хіхонци на рідній арені зазнали поразки від Сосьєдаду, чим неабияк засмутили місцеву публіку. При цьому, не сказати адже, що гості з Сан-Себастьяна тоді награли на перемогу, а Споротінг заслужив поразку. Просто так вийшло, і тепер хіхонцам необхідно видобувати свої очки на чужих аренах. "Рейно де Наварро", звичайно, не саме гостинне місце в Іспанії, проте команда Маноло Пресіадо цілком може залишити памплонцям ні з чим навіть на чужій арені. Зрештою, в більшості випадків саме в матчах із собі подібними Осасуна має найбільше проблем.
 
Райо Вальєкано - Сарагоса
 
Дві кризові команди зійдуться один з одним в Мадриді. Райо буде дебютувати в Примері на рідному стадіоні після декількох років відсутності в Прімері. Напевно місцеві вболівальники як слід відзначать це дійство.
 
Стартовий тур показав, що незважаючи ні на яких фінансові складності, мадридська команда готова гризти газон і битися з суперником заради очок. І якщо такий відчайдушний і самовідданий футбол Райо продемонстрував у гостьовому поєдинку, залишається лише здогадуватися, на що здатні мадридці, випусти їх на рідну арену. У неділю і побачимо.
 
А Сарагоса, тим часом, в останній день трансферного вікна кілька посилила свій склад, досить несподівано підписавши Елдер Поштіга і багаторічного лідера Еспаньола - Луїса Гарсію. Мабуть, з таким підсиленням, арагонцями цілком можуть перейти зі статусу безнадійних в куди більш престижну серединну нішу. Все-таки, Луїс Гарсія, був час, навіть в збірну Іспанії викликався. Причому, небезпідставно. Тим більш несподівана його відхід з Еспаньола.
 
Еспаньол - Атлетік
 
Як уже згадувалося вище, команду покинув Луіс Гарсія. Укупі з раніше пішли Пабло Освальдо подібне ослаблення загрожує стати дуже серйозним для команди Маурісіо Почеттіно. Втім, думається, що якщо аргентинський фахівець в останній день трансферного вікна відпустив одного зі своїх лідерів, у нього є певний план на майбутній сезон, і ставка буде робитися вже на інших персонажів. А нам залишається лише з нетерпінням спостерігати, що ж придумає відносно молодий наставник каталонської команди.
 
Що стосується басків, то стартовий матч проти Райо Вальєкано їм відверто не вдався. Вирвати перемогу в матчі з досить посереднім суперником команді з Більбао не вдалося. Новий тренер Атлетика - Марсело Б'єлса, судячи з усього, намагається прищепити своїй команді більше обдуманий і сучасний футбол з контролем м'яча і тактичним нападом. Щоправда, як показав матч з мадридцями, проходить цей процес досить болісно. Бути може, аргентинському фахівцеві потрібно дати трохи часу.
 
Малага - Гранада
 
Цей сезон обіцяє просто кишить андалусійскімі дербі. Воно й не дивно, адже Прикладу поповнили відразу два клуби з самої Південної Автономії країни, і тепер у вищому дивізіоні цілих чотири клуби з Андалузії.
 
Особливу увагу, природно, прикута до Малазі. Шейхи, які володіють клубом, не поспішають вгепувати у своє підприємство величезні гроші відразу ж, вважаючи за краще вести грамотну кадрову політику без великих перепадів і величезних капіталовкладень. Влітку була проведена активна трансферна кампанія, і зараз основна робота має Мануелю Пеллегріні, якому потрібно з усіх цінних і цікавих кадрів створити справжню міцну команду. Завдання бачиться цілком реалізовується, благо ніяких гучних планів, типу, з ходу втрутитися в боротьбу за чемпіонство іноземні власники клубу не ставлять, обмежуючись довгостроковою стратегією на вихід до вершин іспанського футболу.
Переглядів: 359 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям