П`ятниця, 19.04.2024, 21:14 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 10 » Серія А.Анонс туру
16:45
Серія А.Анонс туру

Вже на наступному тижні Наполі стартує в Лізі чемпіонів, а сьогодні Партенопе чекає така собі підготовка до найважливішого поєдинку проти МанСіті - команда Вальтера Маццаррі їде в гості до Чезені.
 
У минулому чемпіонаті на Діно Мануцці Наполі комфортно переміг 4:1, але зараз тіфозі Морських Коньков налаштовані більш оптимістично. Клуб провів відмінну трансферну кампанію - склад поповнили такі солідні виконавці як, наприклад, Адріан Муту, Едер та Антоніо Кандрева. Підтвердженням віри вболівальників у світле майбутнє можна вважати рекорд за кількістю проданих сезонних абонементів.
 
Варто зазначити, що попадання в Лігу чемпіонів змушує Маццаррі проводити політику ротації - в минулому сезоні стартовий склад Наполі змінювався рідко. ЗМІ пишуть, що сьогодні, наприклад, алленаторе може "пожертвувати" Мареком Хамшік і випустити з перших хвилин новачка Горана Пандева.
 
Чезена - Наполі
Суботу, 10 вересня, Чезена, стадіон Діно Мануцці, 21:45, арбітр Мауро Бергонци
 
Орієнтовні склади
 
Чезена: Раваль, Комотто, Фон Берген, Беналуан, Лауро - паролі, Гуана, Кандрева - Едер, Муту, Геззал
 
Наполі: Де Санктіс - Каннаваро, Кампаньяро, Ароніка - Маджо, Інлер, Дземан, Доссена - Хамшик, Лавессі - Кавані
 
НС: Мартіно, Реннелла, Родрігес, Антоніолі - Брітос, Донадель, Гаргано
 
Матч з Пармою в січні нинішнього року став для Ювентуса Луїджі Дель Нері початком кінця. Серйозну травму отримав Фабіо Квальярелла, туринці поступилися з рахунком 1:4, їх безпрограшна серія була перервана і друга половина сезону перетворилася на справжню агонію. Що ж, "мстити" Хрестоносцям буде вже інша команда - з новим тренером і новими виконавцями.
 
Про Ювентусі цього літа, мабуть, говорили куди більше, ніж про інших італійських клубах. Президент Аньєллі і гендіра Маротта знову затіяли революцію, і пророкувати, наскільки вона була продуктивною, поки рано. Парма стане для бьянко-нері відмінною перевіркою - особливо враховуючи те, що Дука виходили переможцями у трьох останніх матчах цих команд.
 
Додаткова мотивація для Старої Синьйори - це буде перший офіційний поєдинок на Ювентус Арені. Туринцям явно не хочеться почати нову епоху в історії клубу чимось ще крім впевненої перемоги.
 
Ювентус - Парма
Неділю, 11 вересень, Турін, Ювентус Арена, 13:30, арбітр Доменіко Челі
 
Орієнтовні склади
 
Ювентус: Буффон - Ліхтштайнер, Барцальї, К'єлліні, Де Чельє - Маркізіо, Пірло - Джаккеріні, Матрі, Дель П'єро, Пепе
 
Парма: міранті - Дзаккардо, Палетта, Лукареллі, Рубін - Валіані, Морроне, Галлоппа, Модесто - Джовінко, Пелле

 
НС: Яквінта - Гоббі, Палладіно, Вальдес, Перейра, Маркес
 
Від команди, яка ледь не пройшла лондонський Арсенал, а після цього ще й посилилася відновленим від травми основним центрбеків і одним з найталановитіших молодих гравців Румунії, не чекають нічого іншого, крім трьох очок, вивезених з Віа дель Маре. Лечче починає сезон в ранзі аутсайдера, правда, не варто забувати, що такими Салентина були і рік тому. Але команді вдалося врятуватися від вильоту - не без "допомоги" Удінезе, який несподівано поступився в гостях.
 
Обидві команди сповідують атакувальний футбол вибуховою, бо нудно бути не повинно. Швидше за все, результат цього матчу все ж таки вирішить майстерність нападників, а не впевнена гра захисників.
 
Лечче - Удінезе
Неділю, 11 вересень, Лечче, стадіон Віа дель Маре, 16:00, арбітр Антоніо Дамато
 
Орієнтовні склади
 
Лечче: Жуліо Сержіо - Оддо, Томовіч, Еспозіто, Месба - Джакомацці, обід - Бертолаччі, Куадрадо - Корво, Ді Мікеле
 
Удінезе: Ханданович - Баста, Данило, Доміцці, Ньютон - Ісла, Пінці, Асамоа, Армеро - торж - Ді Натале
 
НС: Олівера, Карроццьері, Паскуато, Страссер, Бенассі - Баррето, Кода, Ферронетті, Флоро Флорес, Бенатов
 
Через 55 років Новара повернулася в еліту - природно, не могло обійтися і без порівнянь з К'єво. Веронца 10 років тому теж досить несподівано опинилися в Серії А і, на подив багатьох, стали п'ятими. Зараз Літаючі Осли - постійні учасники вищого дивізіону, а Новара буде лише намагатися закріпитися в ньому. За два сезони пьемонтцев вибралися з Ліги Про на самий верх - зараз головне настільки ж стрімко не полетіти назад.
 
Варто зазначити, що Новара цього літа втратила своїх двох кращих бомбардирів - Крістіан Бертані волів Сампдорію, а Пабло Гонсалес транзитом через Палермо відправився в Сієну. На їхнє місце прийшло відразу чотири гравці, але жоден з них не гарантує результату - Граноче, Жеда, Меджоріні і Морімото мають досвід гри в серіалі, але знатної результативністю ніколи не відрізнялися. Інша справа К'єво - тут є Пелліссьє, а значить, переживати нема про що.
 
Кьєво - Новара
Неділю, 11 вересень, Верона, стадіон Маркантоніо Бентегоді, 16:00, арбітр Себастьяно Перуцці
 
Орієнтовні склади
 
К'єво: Соррентіно - Фрей, Цесар, Андреоллі, Йокіч - Вацек, Л. Рігоні, Саммарко - крусади - Пелліссьє, Москарделлі
 
Новара: Уйкані - морганелли, Пачі, Луді, Джеміті - Маріаніні, Поркарі, Пеше - Пінарді - Меджоріні, Граноче
 
НС: М. Рігоні
 
У Фіорентині зараз неспокійно - тіфозі незадоволені роботою Сініши Михайловича, засмучені поведінкою Ріккардо Монтоліво, Альберто Джилардіно скандалить з керівництвом. При всьому цьому, зберігши в складі вищезазначених товаришів і Хуана Мануеля Варгаса, Фіалки мають непогані шанси поборотися за щось серйозне, тим самим виправдавшись за невдалий сезон 2010/2011.
 
У Болоньї ж ситуація зовсім інша. Навесні команда легко уникла вильоту, влітку досить пристойно посилилася (особливо в нападі) - в майбутнє дивляться з оптимізмом. Але якщо у кваліфікації Алессандро Дьяманте і Роберта Аквафрескі сумнівів немає, то ось чи можна назвати вдалим призначення на посаду тренера П'єрпаоло Бізолі - покаже тільки час.
 
Фіорентина - Болонья
Неділю, 11 вересень, Флоренція, стадіон Артеміо Франки, 16:00, арбітр Марко Гуїдо
 
Орієнтовні склади
 
Фіорентина: Боруц - Кассані, Гамберіні, Наталі, Паскуаль - Берамі, Монтоліво, Лаццаро ​​- Черчі, Йоветич - Джилардіно
 
Болонья: Жійе - Раджі, Портанова, Лоріа, Морлея - Перес, Мудінгайі, Пульцетті - Дьяманте, Коне - Ді Вайо
 
НС: Кролдруп - Ріклер, Керубіні, Гаріг, Вантаджато, Креспо, Рамірес
 
Головне завдання Аталанти на сезон - уникнути вильоту. Мета, досягти якої буде дуже непросто зовсім не через те, що у Стефано Колантуоно не дуже сильний колектив - бергамаскі починають чемпіонат зі штрафом у шість очок. Таке покарання нерадзуррі понесли через те, що були причетні до договірних матчів. Ветерану-капітану Крістіано Доні дісталося ще більше - його дискваліфікували на три з половиною роки, тим самим, по суті, змусивши завершити кар'єру.
 
Чи є певна мета у босів Дженоа - те ще питання. За прівчке в міжсезоння президент Енріко Прецьозі провів бурхливу трансферну кампанію, і Грифони знову постануть в абсолютно новому образі. На папері склад виглядає дуже цікаво, залишилося упевнитися в цьому і на футбольному полі.
 
Дженоа - Аталанта
Неділю, 11 вересень, Генуя, стадіон Марассі, 16:00, арбітр Нікола Ріццолі
 
Орієнтовні склади
 
Дженоа: Фрей - Місце, Бово, Каладзе, Антонеллі - Констан, Куцка, Велозу, Россі - Караччьоло, Паласіо
 
Аталанта: Консільо - Мазьелло, Луккіні, Капеллі, Пелуза - Скелотто, Чигаріні, Кармона, Падоін - Моралес, Денис
 
НС: Дайнеллі, Меркель, Зе Едуардо - Феррі, Феррейра Пінто, Мінотті, Доні, Брігі, Манфредіні
 
Сицилійські Слони, на думку багатьох фахівців, можуть стати саме тією командою, яка "вистрілить" в нинішньому сезоні. На тренерському містку Катаньї з'явився молодий і амбітні Вінченцо Монтелла, вдалося зберегти Максі Лопеса і непогано підсилитися - взяти тих же Бергессіо, Альмірона і Ланцафаме. Втім, тіфозі ніяк не можуть пробачити керівництво продаж в Палермо Матіаса Сильвестра, на що гендіра П'єтро Ло Монако ввічливо радить уболівальникам "просто заткнутися".
 
За словами капітана Сієни Сімоне Вергассоли, шанси тосканцев на виліт точно такі ж, як і у ще 12-ти команд Серії А. Що ж, радує, що лідер бьянко-нері не втрачає надію. Для Джузеппе Саннін, нового тренера Сієни, який прийшов на заміну Антоніо Конте, матч проти Катаньї стане першим у Серії А - краще пізно, ніж ніколи, правда?
 
Катанья - Сієна
Неділю, 11 вересень, Катанья, стадіон Анджело Массіміно, 16:00, арбітр Лука Банті
 
Орієнтовні склади
 
Катанья: Андухар - Альварес, Беллуші, Сполл, Капуано - Альмірон, Бьяджанті - Ріккьюті - Гомес, Максі Лопес, Бергессіо
 
Сієна: Бркича - Анжело, Россеттіні, Контіні, Дель Гроссо - Манніні, Д'Агостіно, Вергассола, Бріенца - Калайо, Гонсалес
 
НС: Легроттальє, під питанням - Іско, Льяма - Анджелло, Реджіналдо
 
Амбітний проект Томаса Ді Бенедетто, Вальтера Сабатіні і Луїса Енріке починає сезон поєдинком проти Кальярі. Так-так, саме так - невдале протистояння з Слованом, за підсумками якого Роми вилетіла з Ліги Європи, вирішено забути. Відправна точка - матч на Стадіо Олімпіко. З такої нагоди навіть вдалося зам'яти конфлікт Франческо Тотті з керівництвом - капітан знову спокійний і закликає всіх підтримати іспанського тренера.
 
Склад Волков зазнав значних змін - тільки в останній день трансферного вікна в команді з'явилося чотири нових футболіста. Чи є у Джалло-россі час на "притирання"? Скоріше ні, ніж так - від Луїса Енріке чекають всього і відразу. Інша справа Кальярі - перед Массімо Фіккаденті, який несподівано за місяць до початку чемпіонату змінив Роберто Донадоні, захмарних цілей не ставлять.
 
Рома - Кальярі
Неділю, 11 вересень, Рим, Стадіо Олімпіко, 16:00, арбітр Габріеле Гава
 
Орієнтовні склади
 
Рома: Стекеленбург - Кассетті, Бурдіссо, Хайнце, Хосе Анхел - Пьяніч, Де Россі, Перротта - Тотті, Освальдо, Боян
 
Кальярі: Агацці - Пізано, Канін, Асторі, Агостіні - Бьондіні, Конті, Наінгголан - Коссу - Нене, Ель Кабір
 
НС: Жуан (під питанням), Сісіньо, Пісарро, Ламела - Ларрівей, Ерікссон
 
Поряд з Ромою Палермо і Інтер були чи головними гравцями на трансферному ринку минулого літа. Роза-неро виручили серйозну суму, відправивши в ПСЖ своїх лідерів - Хав'єра Пасторе і Сальваторе Сірігу, Інтер не став утримувати рвався до Махачкали Самуеля Ето'О і до останнього інтригував можливим переїздом Снайдера в Англію. Нові тренери, нові футболісти, нові схеми - в Палермо та Інтері процес ще далеко не завершений.
 
Втім, у Джана П'єро Гасперіні було чимало часу - він прийшов в Інтер ще на початку літа. А ось молодий алленаторе Девіс Манджу встиг провести з сіцілійця всього кілька тренувань - призначений у травні Стефано Пьолі став черговою жертвою Мауріціо Дзампаріні. Президент уже встиг порівняти Манджу з Гвардіолою і напророкувати йому світле майбутнє. Куди більш наближеними до реальності, проте, виглядають слова капітана Мікколі - мовляв, нам би не вилетіти.
 
Чого чекати від Інтера? Перш, ніж робити прогнози, хотілося б подивитися в справі на нову атаку нерадзуррі - прихід Мауро Сарате, Рікі Альвареса і Дієго Форлана дає Гасперіні широке поле для маневрів, дозволяючи рівномірно розподіляти навантаження. Інтеру адже ще й за ЛЧ боротися - цілком імовірно, що з цієї причини в основі завтра зіграє Форлан, а не Пацціні.
 
Палермо - Інтер
Неділю, 11 вересень, Палермо, стадіон Ренцо Барбера, 21:45, арбітр Крістіан Брігі
 
Орієнтовні склади
 
Палермо: Цорвас - Пізано, Сетте, Сильвестр, Бальдзаретті - Альварес, Баррето, Мільяччіо - Ілічич, Мікколі - Ернандес
 
Інтер: Жуліо Сезар - Раноккія, Лусіо, Самуель - Дзанетті, Станкович, Снайдер, Нагатомо - Сарате, Міліто, Форлан
 
 Шимон, Ді Маттео - Мотта, Вівіан, Кордоба, Ківу, Майкон

 
Переглядів: 338 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям