П`ятниця, 29.03.2024, 16:27 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Фан-клубу Футбол

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Ворскла достойно програла
08:16
Ворскла достойно програла

Другі тайми перетворилися на справжні бенефіси полтавчан і льежцев, тільки одні зуміли домогтися потрібного результату, а другі, на жаль, немає.

Свята - це чудово! У маленькій, далекої від світового футболу Полтаві (Микола Павлов і його хлопці останнім часом намагаються поламати це правило) на честь першого домашнього матчі в Лізі Європи навіть час руху транспорту продовжили. Стадіон не впізнати - світлодіодні рекламні панелі, нові правила роботи в мікс-зоні для журналістів, оточення. Квитки, до речі, від 50 до 200 гривень - теж може, комусь свято буде. Принаймні, тисяч 13 полтавчан дістали з панчішок НЗ, щоб сходити-таки, підтримати своїх.
 
І для німців було свято: дві тисячі кілометрів до якоїсь Полтави - не кожен день трапляються такі подорожі. Карстен Зонненбург, біохімік-лаборант з Гамбурга, приїхав учора. Хлопець був дещо ошелешений тривалим подорожжю і по приїзду, крім традиційного пива і піци, спробував в Полтаві і місцевої горілки для хоробрості. Каже, сподобалось ...
 
Навіть для гравців Ворскли був свого роду свято, їм видали нову форму. Правда, в ній грали в Копенгагені - але вдома ще не одягали.
 
Відчуваючи всю відповідальність моменту, ворскляни намагалися не підвести і після традиційного гімну Ліги Європи (ось тут-то багато остаточно повірили: великий футбол в Полтаві!) - Погнали вперед.
 
Перші хвилини гри були за господарями - в їх виконанні стався кутовий і дві атаки - за участю Дитини і Кривошеєнко, що характерно. Плюс Безус пробивав з лінії штрафного, але не влучив по м'ячу.
 
І хоча німці, як здалося, були обережними, але дві найнебезпечніші атаки все е провели. На 10 хвилині Пандер небезпечно виконав штрафний удар - Долганський врятував, а на 24 хвилині він же віддавав передачу в штрафну - всіх випередив голкіпер і капітан полтавців. Тут відзначимо, що гра Пандера на лівому фланзі - невеликий сюрприз, це означає, що Черундоло з'явився на правому фланзі оборони, мабуть, щоб стримати Пашу Дитини. Вже на 23 хвилині відзначився американець сигналом в обличчя Безус - арбітр-ісландець промовчав.
 
Ворскла йшла в атаку - але майже випадково пропустила. Не накрили Абделлауе - і той розвернувся, потужно пробив у дальній кут ... Проспали? Захопилися атакою? Німецькі крики на ложі преси нагадали деякі епізоди з радянських військових фільмів ...
 
Такий початок збентежило Ворсклу, яка на 36 хвилині дозволила Штіндл та Шлаудраффу зіграти в стінку вже у штрафному - і лише рикошет допоміг уберегти ворота Долганського від удару. Хвилювався молодий Ткачук, якому довірили місце в основі, хвилювався Чеснаков, пару раз віддавши м'яч супернику, переживав Безус, занадто захоплюючись індивідуальною грою (Рома, це німці, вони тільки що - відразу ноги відривають) ... Переживали трибуни.
 
"Так ці пацани не сильніше, ніж Луцьк, - гарячкував один з уболівальників на центральному секторі. - Волині накидали - і цим забийте!" Ніби почувши цю фразу, Женя Селін на фланзі отримав передачу і відразу ж прострілив у штрафну, де Кривошеєнко ньому вистачило пари сантиметрів, щоб дотягнутися до м'яча. Офсайд.
 
І тут же - оборотка. Шлаудрафф, як на велосипеді проїхав обох своїх опікунів, увійшов у штрафний, прострілив вздовж воріт, залишивши поза справами Долганського ... Прямо навпроти воріт Абделлауе хотів п'ятою (!) Забити, але по м'ячу не влучив - так на дальній штанзі Пандер з гострого кута не влучив . Такі голи - ганьба для захисту. З тим команди і пішли на перерву, а деякі уболівальники - зі стадіону.
 
Старт другого тайму порадував: Ворскла зуміла відігратися. Не встиг диктор по стадіону оголосити склади, як Даллку швидко розіграв штрафний з Безус, той навісив у штрафну, звідки м'яч вилетів якраз під удар Курилова. Потужний постріл зльоту - м'яч у воротах! Перший гол Ворскли в групі Ліги Європи!
 
Тут же полтавчани могли зрівняти рахунок - Роман Безус трохи не встиг на передачу з глибини поля. Хвилина по тому - Кривошеєнко на правому фланзі залишився один, прострілив на Безуса - вище воріт! Завелась команда, завелися трибуни.
 
61 хвилину - штрафний удар відбив перед собою Цілер, але ні Янузі, ні Дитині не вистачило одного кроку, щоб добити м'яч у сетку.64 хвилина - Янузі отримав пас від Безуса і його удар Цілер насилу переводить на кутовий. Голкіпер гостей намагається заспокоїти гру, тягне час, за що отримує усне попередження від рефері.
 
На 67 хвилині Безус прострілив справа на Дитину, Паша пробив у штангу! Та вже тричі можна було забивати! "За Батьківщину, хлопці!" - Доноситься з трибун. Гості відчутно більше почали фолити, однак суддя, мабуть, вирішив повправлятися у німецькому - надто вже багато бесід з ним дозволяють собі гості. Один тільки Пінту разів п'ять порушував правила.
 
За проміжок від 65 до 85 хвилини гості лише пару раз доходили до штрафної площі Ворскли, а ось господарі здорово обклали німців. Допоміг вихід Маркоскі в центр поля, але моменти виникали лише після стандартів - німці тримали удар. Плюс втомилися наші - Дитина на фланзі був вже не такий швидкий, а Безус знову заробив собі штраф симуляцією в штрафній. Схоже. Це вже традиція ...
 
Що ж, 1:2 - не найгірший результат. Напевно, свято вдалося. Принаймні, Ворскла привезла до Полтави команди солідного європейського рівня і на рівних грає з ними-вже одне це є досягненням.

Ворскла-Ганновер 1:2
Голи: Курилов, 50 - Абделлауе, 32, Пандер, 44

Ворскла: Долганський, Даллку, Ткачук, Курилов, Селін, Чеснаков (Маркоскі, 75), Ребенок, Безус, Кривошеєнко (Громов, 85), Сачко (Янузі, 46)

Ганновер: Цілер, Черундоло, Погатець, Хаггі, Шульц (Рауш, 85), Пандер, Лала (Шмідебах, 65), Шлаудрафф, Штіндл, Пінту, Абделлауе (Собех, 76)

Попередження: Краснопьоров, Безус - Лала, Шлаудрафф, Черундоло, Пінту

Статистика матчу:
Офіційна статистика УЄФА
 
Ворскла:
 
Удари по воротах - 8 (у першому таймі - 1)
Удари в створ - 4 (0)
Удари мимо - 3 (0)
Кутові - 8 (4)
Вчинили фолів - 17 (10)
Фоли проти них - 14 (4)
Офсайди - 4 (3)
 
Ганновер:
 
Удари по воротах - 11 (9)
Удари в створ - 6 (6)
Удари мимо - 4 (2)
Кутові - 4 (3)
Вчинили фолів - 14 (9)
Офсайди - 0
Переглядів: 363 | Додав: Ростислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Like
Новина
Іспанія здобула перемогуна ЕВРО 2 рази підряд!!! Таке трапляється вперше!!!
Форма входу
Статистика
Пошук
Відео дня
Повідомлення
Хто зараз онлай пишіть все чого не вистача на сайті в форум!!! Будь ласка!!! Ми поважаємо вашу думку!!!
Чат
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Розкажи друзям
Новини
Розкажи друзям